Görev verilir, görev yapılır!

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, tecrübeli, Türkiye'yi tanıyan, devleti bilen kadrolarla yola devam ettiklerini bildirdi.

 

AK Parti Antalya milletvekili adayları ve basın mensupları ile Talya Otelinde kahvaltı yapan Gönül, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana yerel seçimler dahil 5'inci kez seçime gireceğini söyledi. 
    
Gönül, "Artık tecrübeli, devleti bilen, Türkiye'yi tanıyan, seçmenin haleti ruhiyesini özümsemiş kadrolarla yola devam ediyoruz. Antalya'da görev almak benim için mazhariyet. Sayın Başbakanımız başta olmak üzere partimizin yetkili kurullarına teşekkür ediyorum" dedi. 
    
Yapılan araştırmalara göre, hizmetler dışında seçmenin oy vereceği partiyi belirlerken 3 etki altında kaldığını ifade eden Gönül, bunların lider, parti ve adaylar olduğunu vurguladı. Gönül, "Lider konusunda yalnız Türkiye'de değil, Ortadoğu ve dünyada tartışmasız bir önderin, partimizi siyasi başarılara götürdüğü kadar Türkiye'yi de büyük başarılara taşıdığı kabul ediliyor" dedi. 
    
AK Parti'nin, merkezde kitle partisi olarak büyük bir çoğunluğa hitap eden muhafazakar, demokrat bir parti olduğunu vurgulayan Gönül, adaylarının da hem şahsi nitelikleriyle hem politikaya verdikleri emekle Antalya ve Türkiye'de verecekleri hizmetle herkesin yüzünü güldürecek bir nitelik taşıdıklarını söyledi. 
    
Seçmeni etkileyen 3 unsuru da yerine getirerek Antalya'da seçime girdiklerini ifade eden Gönül, kendisini fevkalade şanslı hissettiğini söyledi. 
    
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 başlık altında Türkiye'nin 100 yıllık beklentilerini gerçekleştirmek için 2023 vizyonunu açıkladığını anımsatan Gönül, "Takım ruhu içinde bu hedefleri gerçekleştirmek için çalışacağız" dedi. 
    
Bir gazetecinin Antalya'dan adaylığının sürpriz olup olmadığını sorması üzerine Gönül, "Hizmet anlayışında sürpriz olmaz. Görev verilir, görev yapılır" dedi. 
    
İsminin Antalya'da ilk kez gündeme gelmesi açısından kent ölçeğinde sürpriz karşılanmasının normal olduğunu dile getiren Gönül, Antalya'yı 40 senedir tanıdığını, ancak milletvekili sorumluluğu ile tanımanın bambaşka olduğunu söyledi. 
    
Vecdi Gönül, bir soru üzerine CHP'nin Antalya'dan ilk sıra adayı Deniz Baykal ve MHP adayı Tunca Toskay ile adaylığının ardından bir görüşme yapmadığını ifade etti. 
    
Gönül, Antalya'dan ne kadar oy alacaklarını tahmin etmesini isteyen gazeteciye "En yüksek oyu alacağız" yanıtını verdi. 
    
Haber Tarihi: 17 Nisan 2011 Pazar 13:28Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/gorev-verilir,-gorev-yapilir-75807-haber/