Son Kale'de yine olay!

Kanaltürk'teki Son Kale'de bu hafta neler yaşanacağı çok merak ediliyordu. Program çok gergin başladı.

 

 Kanaltürk Televizyonu’ndaki Son Kale programı, geçen pazartesi olduğu gibi yine yarıda kaldı... Reha Muhtar’ın moderatörlüğünü yaptığı, Erman Toroğlu, Ahmet Çakar ve Ercan Saatçi’nin yorumcu olarak katıldığı programda, az daha yumruklar konuşuyordu.
 
Programda dün önce Arda Turan, ardından Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı gündeme geldi. Bu iki konuda da, Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu hiç konuşmadılar. Daha sonra programa Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas bağlandı. Kafkas, Saatçi’yi provokatif yorumlarda bulunmakla suçladı. Muhtar da Saatçi’ye cevap hakkı verdi. Saatçi tam konuşmaya başladığı anda Ahmet Çakar araya girdi: - Hop, bir dakika kardeşim. Geçen hafta bize söz vermedin, şimdi Ercan’ı konuşturuyorsun. Olmaz. (Toroğlu’na dönerek) Öyle değil mi? Muhtar: Niye bağırıyorsunuz? Burası hergele meydanı mı? Toroğlu: Gösteririm sana hergele meydanını.
 
Bunun hesabını soracağım
Bu arada Kanaltürk yönetimi programı kesip reklamlara geçti. Reklamlarda ortalık tamamen karıştı. Toroğlu, geçtiğimiz hafta Muhtar’ın Vatan Gazetesi’nin taşra baskılarında yer alan bir yazısını gösterdi. O yazıda, “Ben Son Kale’yi bitirdim. Ercan Saatçi’yi yanıma alıp, programı öyle yapacağım” ifadeleri yer alıyordu. Toroğlu, Muhtar’a, “Yazını niye İstanbul baskılarında değiştirdin?” diye bağırdı. Bu sırada Çakar da, “Senden bunun hesabını soracağım” diyerek, Muhtar’ın üzerine yürüdü. Muhtar, Çakar ve Toroğlu’nu TV görevlileri araya girerek ayırırlarken, Toroğlu, “Soracağım sana hergele meydanının hesabını” diye bağırdı. Taraflar yatıştırıldıktan sonra Muhtar ekrana çıkıp veda etti.
Haber Tarihi: 18 Nisan 2011 Pazartesi 23:57Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/son-kalede-yine-olay-75949-haber/