Hiddink,Arda'yı götürmek istiyor

İngiliz basını, Chelsea’nin ısrarla menajerlik görevine getirmek istediği A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink’in, Galatasaray kaptanı Arda Turan'ı da beraberinde Londra ekibine götüreceği iddia etti.

Daily Mirror gazetesi, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in önceki gün yeniden aday olmayacağını açıklamasından sonra Hollandalı hocanın Chelsea’nin başına geçme ihtimalinin daha da arttığını yazdı.

Haberde, Chelsea'nin, Arda Turan’ı kadrosuna katmak için 18 milyon sterlinin yanı sıra 28 yaşındaki Portekizli sağ bek Bosingwa’yı da Galatasaray'a vereceği savunuldu. u arada Hiddink’in menajeri Cees van Nieuwenhuizen, Hollandalı teknik adamın, Futbol Federasyonu ile yaptığı kontrata sadık kalacağını belirtti. Nieuwenhuizen, "Mahmut Özgener'in görevden ayrılması Hiddink'i etkilemez. Sözleşme bir kişiyle değil, Türkiye Futbol Federasyonuyla yapıldı" dedi.

Haber Tarihi: 16 Haziran 2011 Perşembe 08:34Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/hiddink,ardayi-goturmek-istiyor-81665-haber/