"Futbolu kafamda bitirdim"

İbrahim Üzülmez, aktif futbolculuk yaşantısını kafasında bitirdiğini ve Beşiktaş’ın kaptanı olarak futbolu zirvede bırakma kararı aldığını söyledi.

 

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan İbrahim Üzülmez, “Teklif aldığım takımlar oldu. Fakat istediğim ortam oluşmadı, dolayısıyla Beşiktaş’a hizmet etmiş birisi olarak mücadele etmenin bana yakışmayacağını düşündüm ve futbolu noktalama aşamasına geldim. Bundan sonra Türk futboluna teknik anlamda en iyi şekilde hizmet edeceğim. Bu konuda kendime güveniyorum. Futbolu kafamda bugün itibariyle bitirdim. Beşiktaş’ın kaptanı İbrahim Üzülmez olarak futbolu zirvede bırakmanın benim için daha uygun olduğunu düşündüm” dedi.
 
BEŞİKTAŞ’IN AĞIR BİR KADROSU VAR      
 
Başarı için Beşiktaşlılık ruhunun ortaya çıkması gerektiğini vurgulayan İbrahim, “Beşiktaş iyi kadrosunun üzerine kaliteli oyuncular katıldı. Çok kaliteli bir teknik adam var. Bu sezon Beşiktaş’ın kesinlikle başarılı olması gerekiyor. Oyuncuların da bu kulübe şampiyonluk kazandırması gerekiyor. Şu anda Türkiye Ligi’ne baktığınız zaman en ağır kadrolardan bir tanesi Beşiktaş’ındır. Türkiye Ligi’ne en hazır takım Beşiktaş. Tabii ki bu kağıt üstünde böyle. Bunun gerçeğe dönüşmesi için oyuncuların mücadele etmesi; Beşiktaşlılık ruhuyla mücadele etmesi gerekiyor” diye konuştu. 
 
YILDIZLAR SAHAYA AĞIRLIĞINI KOYMALI
 
Yıldız oyuncuların sahaya ağırlığını koyması gerektiğini ifade eden deneyimli oyuncu, “Yeteneklik oyuncularınız olabilir, ama bunların istekli olması gerekir. Geçen sezon da iyi oyuncularımız vardı; ama ligi 5. sırada bitirdik. Bu sezon itibariyle Beşiktaşlılık ruhunun ortaya çıkacağına inancım tam. Ama Türkiye’de çok büyük transfer paraları dönüyor. Oyuncuların aldığı parayı hat etmeleri gerekiyor. Yıldız olarak tanımlanan oyuncu sahada maç kazandıran oyuncudur. Yıldızlar sahaya ağırlığını ortaya koymalı. Türkiye’de pek çok yıldızdan bahsediyoruz; ama nedense Avrupa’da hiçbir başarımız yok” dedi.
 
BEŞİKTAŞ’TAN KOPMAYACAK
 
Beşiktaş altyapısında teknik adam olarak göreve başlaması beklenen İbrahim Üzülmez, “Bundan sonra Beşiktaş’a teknik adam olarak en iyi şekilde hizmet istiyorum” diye konuştu.
Haber Tarihi: 13 Temmuz 2011 Çarşamba 14:36Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/futbolu-kafamda-bitirdim-84449-haber/