Bebe ne zaman oynayacak

Portekiz Ümit Milli Takımı’nın, Lüksemburg ile oynadığı maçta dizinden sakatlanan ve geçirdiği operasyon nedeniyle 3 aydır forma giyemeyen Beşiktaşlı Bebe, Lizbon’daki özel klinikte fizik tedavi çalışmalarına devam ediyor.

 

Portekiz'in en önde gelen doktorlarından Jose Carlos Noronha tarafından ameliyat edilen siyah-beyazlı futbolcu; Ronaldo, Quaresma, Pepe ve Dani gibi yıldızların tedavi gördüğü Fisigaspar Kliniği’nde her gün 8 saatlik çalışma programı uyguluyor. Duarte Cabete, Luis Ribeiro, Mario Andrade ve Marta Gonçalves gibi alanlarında uzman fizyoterapistlere kendini teslim eden Bebe’nin, sağ dizindeki sakatlığının yeniden tekrarlanmaması için masaj, güçlendirme, buz ve havuz tedavilerine sokulduğu açıklandı.
 
Bebe'nin tedavi süreciyle ilgili Milliyet'e konuşan Portekizli uzmanlar, "Bizim amacımız, Bebe'nin bu sakatlığı yeniden yaşamaması ve daha güçlü bir şekilde sahalara dönmesidir. Uyguladığımız tedavi programı çok iyi gidiyor. Kendisi de fiziksel olarak çok güçlü. Tamamen hazır olmadan Bebe'yi kesinlikle Türkiye'ye göndermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
 
Mart ayının başında sahalara dönmesi beklenen Bebe ise “Acele edersem aynı sakatlığı yeniden yaşayabilirim. Bu nedenle sabırlı davranıyorum" dedi.
 
'10 numarayı çok özledim'
Milliyet ekibinin Fisiogaspar Kliniği’nde bir araya geldiği Bebe resmi maçlarda hiç giyemediği 10 numaralı formasına özlem dolu gözlerle baktı. Portekizli golcü, "Formamı ve futbol oynamayı çok özledim. Sahalara döneceğim günü iple çekiyorum. O muhteşem taraftarımızla buluşmak için günleri sayıyorum" ifadelerini kullandı.

Milliyet
Haber Tarihi: 11 Kasım 2011 Cuma 08:53Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/bebe-ne-zaman-oynayacak-98937-haber/