Hacıosmanoğlu'na jet yanıt

İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile biraraya geldiği görüşmenin ardından yaptığı açıklamada "TFF başkanı da şikeyi kabul ediyor" şeklinde açıklamasına Federasyon'dan jet cevap verildi.

Hacıosmanoğluna jet yanıt
27 Eylül 2013 Cuma 17:36 tarihinde eklendi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: "TFF Başkanı Demirören de Türkiye'de şike yapıldığını kabul ediyor... Fenerbahçe'yi buraya getirtip 'ben şike yaptım' dedirtecek değiliz. Şike yapıldığı bir gerçektir." şeklinde açıklama yapmıştı.
 
Türkiye Futbol Federasyonu Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarına yanıt verdi. 
 
İşte Federasyon'dan yapılan açıklama;
 
"Trabzonspor Kulübümüzün Değerli Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Federasyonumuzu ziyaretinin ardından yaptığı açıklamaya ilişkin olarak, bazı medya organlarında, "TFF Başkanı Demirören de Türkiye'de şike yapıldığını kabul ediyor" şeklinde ifadelerin yer aldığının görülmesi üzerine bir açıklama yapılması ve konunun aydınlatılması ihtiyacı doğmuştur.
 
Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ziyaretinde, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'e kulübünün sıkıntılarını anlatmış ve görüşlerini dile getirmiştir.
 
Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören de, kararları, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bağımsız kurullarının aldığını, bu işin çözümü noktasında tek müracaat yerinin de Tahkim Kurulu olduğunu ifade etmiştir.
 
Söz konusu görüşmede, bu konuya ilişkin başkaca bir konuşma gerçekleşmemiştir.
 
Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyururuz."
 
Türkiye Futbol Federasyonu

DHA