Hacıosmanoğlu'ndan rakibine sert yanıt

Önceki gece bir otelde çıkan silahlı kavganın ardından, "Korkaklar tarih yazamaz" açıklaması yapan Muharrem Usta'ya, kulübün resmi sitesinden

Hacıosmanoğlundan rakibine sert yanıt
24 Kasım 2015 Salı 15:29 tarihinde eklendi.
Önceki gece bir otelde çıkan silahlı kavganın ardından, "Korkaklar tarih yazamaz" açıklaması yapan Muharrem Usta'ya, kulübün resmi sitesinden cevap veren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kişisel olaylardan ucuz söylemlerle kendilerine paye çıkarmaya çalışıyorlar" ifadesini kullandı.
 
Trabzon'da önceki gece bir otelde Muharrem Usta'nın yakınındaki isimlerden Fatih Usta'nın tartıştığı K.B.'nin yere ateş açmasıyla sonuçlanan olayın yankıları devam ediyor. Olayın ardından Muharrem Usta'nın, "Biz birilerinin tehditlerinden yılacak, kaçacak insanlar değiliz. Unutmayın ki korkaklar tarih yazamaz" şeklindeki açıklamasına yanıt gecikmedi.
 
RESMİ SİTEDEN CEVAP
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün resmi internet sitesinden yayınladığı açıklamayla, Muharrem Usta'ya cevap verdi. Hacıosmanoğlu'nun açıklamasında olayın Trabzonspor kongresiyle hiçbir alakası olmadığı ileri sürülerek şu ifadeler kullanıldı:
 
"22.11.2015 gecesi Trabzon'da bir otelde Trabzonspor başkan adaylarından birisinin akrabalarının kendi kişisel meseleleri için yapmış oldukları tartışmanın sonucunda çıkan olayları yaklaşan kongreyle bağdaştırma çalışmalarını ve Trabzonspor'un adını kişisel menfaatleri için kullananları kınıyoruz. Ancak daha vahimi Trabzonspor'a başkan olma yarışına soyunan adayın bu kişisel olayı kullanarak 'Korkaklar tarih yazamaz' şeklindeki ucuz söylemleri ise buradan paye çıkarma çabasıdır. Trabzonspor bir tarihtir ve kimsenin yeniden yazmasına da ihtiyacı yoktur. Tarihi öğrenemeyenler, onu tekrar yaşamak zorunda kalırlar."

DHA