Hadise coştu !

Hadise, 2003 yılında bombalı saldırıya uğrayan eski HSBC Genel Müdürlük binasında hizmete giren The Edition Otel’in açılışında sahneye çıktı.

Hadise coştu !
06 Mayıs 2011 Cuma 09:08 tarihinde eklendi, 15.881 kez okundu.

 

Şu sıralar “Aşk Kaç Beden Giyer” albümüyle gündemde olan Hadise’nin seksi dans şovuyla süslediği konseri, davetlilerden büyük ilgi gördü.
 
Geçtiğimiz salı akşamı protokollü bir açılış yapan The Edition Otel, çarşamba akşamı da eğlenceli ve hadiseli bir açılış yaptı. Açılış gecesinde Hadise sahne alırken Truva filmindeki Helen karakteriyle tanınan Diana Kruger ve aktör sevgilisi Joshua Jackson gecenin uluslarası starlarıydı. Gecede davetliler arasında en çok konuşulan ise bir hayli mini elbisesiyle sahne alan Hadise oldu. Özellikle geceye davetli hanımlar Hadise’nin bacaklarının kalınlığından ve kilolarından konuştular. Mubariz-Tamara Mansimov’un ev sahipliğindeki partinin davetli listesi Ömer Karacan tarafından yapılmış. Zaten Edition’ın PR işlerini de Ömer Karacan’ın kuzeninin şirketi yapıyormuş. Ömer Karacan’ı tebrik etmek lazım davette uzun süredir ortalarda olmayan pek çok sima bir araya gelmişti.


Habertürk