Hadise ters yöne bakıyor!

Besteci Sinan Akçıl, ex aşkı Hadise'nin albüm tanıtımını evinin önüne asmasıyla ilgili "Hadise ters yöne asmış. Dairem oraya bakmıyor" dedi

Hadise ters yöne bakıyor!
24 Nisan 2011 Pazar 12:16 tarihinde eklendi, 2.944 kez okundu.

 

'Kalp Sesi' adlı albümünü çıkaran besteci Sinan Akçıl, Radyo Klas'taki 'Michael Show'a katıldı. Akçıl programda; ex aşkı Hadise'nin albüm posterinin, yaşadığı Astoria Residence'ın önüne asıldığı haberleriyle ilgili olarak şöyle konuştu:
 
KESİN BİRİNCİ OLURDUM
"Evet, Astoria'da stüdyom var. Ama Hadise'nin albüm billboard'u ters tarafta asılı. Çünkü dairem o tarafa bakmıyor!" Canlı yayında söz Eurovision'dan açılınca; ünlü besteci, "Bana teklif gelse; 'Atma' adlı şarkımla katılırdım ve kesin birinci olurdum" dedi. Sinan Akçıl, DJ Michael'ın "Bugüne kadar sizi en çok duygulandıran şarkınız hangisi?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Biri Bana Gelsin'i yazdığımda ağlamıştım. Beni en çok etkileyen şarkı buydu..." Programın sonlarına doğru; DJ Michael Kuyucu, Sinan Akçıl'ın eski besteleriyle ilgili bir yorum yaparak, "Bence sizin en kötü besteniz Hadise'nin seslendirdiği 'Evlenmeliyiz" dedi. Akçıl ise "Evet, en kötü bestem 'Evlenmeliyiz" diyerek, Michael'a katıldı.