Hadise'den çok özel davet

Şarkıcı Hadise, 14 Ekim 2009 tarihinde yapılacak Türkiye - Ermenistan Milli maçı için dostluk adına Eurovision'da kendisiyle yarışan Ermenistan ekibi Inga ve Anush Arshakyan'ı davet etti.

02 Eylül 2009 Çarşamba 16:17 tarihinde eklendi.

Şarkıcı Hadise, 14 Ekim 2009 tarihinde yapılacak Türkiye - Ermenistan Milli maçı için dostluk adına Eurovision'da kendisiyle yarışan Ermenistan ekibi Inga ve Anush Arshakyan'ı davet etti. Geçen yıl 06 Eylül'de Ermenistan' ın Başkenti Erivan'da yapılan ve Türkiye' nin 2-0 kazandığı maçın rövanşı anlamı taşıyan bu maç için yapılan daveti Hadise'nin Türkiye ofisi şöyle açıkladı:

'Hadise Hanımın Türkiye Ofisi BİZ Danışmanlık olarak böyle bir çalışmanın içinde olduğumuzu, Türkiye de gerek futbol federasyonu gerekse en üst makamlarımıza 14 Ekim 2009 tarihinde yapılacak rövanş maçı için böyle bir fikrimiz olduğunu bildirdik. Gerekli fikir paylaşımı ve yazılı olarak başlattığımız bu çalışmada devletimizin yetkili birimlerinin alacakları kararlar karşısında bizler o gün görevimizi yapmaya hazır olduğumuzu belirtiriz. Türkiye' de Ermenistan Eurovision ekibini misafir etmek ve onlarla her iki ülke vatandaşlarına, topluma ve dünyaya güzel mesajlar vermek isteriz.