Hadise'den Kocaeli gafı

KIRKLARELİ'nde bu yıl 25'ncisi düzenlenen 'Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali'nde sahneye çıkan Hadise, yaklaşık 20 bin kişinin izlediği konserde sevenlerini coşturdu.

Hadiseden Kocaeli gafı
30 Mayıs 2015 Cumartesi 17:32 tarihinde eklendi.
KIRKLARELİ'nde bu yıl 25'ncisi düzenlenen 'Karagöz Kültür, Sanat ve Kakava Festivali'nde sahneye çıkan Hadise, yaklaşık 20 bin kişinin izlediği konserde sevenlerini coşturdu. Beyaz mini bir elbiseyle sahne alan Hadise, dansları ile dikkat çekti. Hadise bazı takılarını hayranlarına hediye etti.
 
Kırklareli Belediyesi'nin bu yıl 25'ncisini düzenlediği festival kapsamında Kırklareli'ne gelen  Hadise, dün gece konser verdi. Konsere 1 saat gecikmeli başlayan Hadise, konuşmalarında Kırklareli'ne Kocaeli dediği için seyircilerinden özür diledi. Hadise, "Evden çıkarken her zaman el bagajımı kendim hazırlarım. Benim öyle bir yardımcım yoktur. Her şeyimi kendim hazırlar ve kendim dolabıma dizerim. Bugün her şeyimi hazırladım, bavulumu koridora koydum. Kız kardeşim Derya geldi. Her şey hazır evden çıkıyoruz. Uzun bir yoldan sonra otele geldik. İndiğimizde 'Bavulum nerede?' dedim. Arabaya baktım arabada yok. Bende bir panik oldu. Evde unutmuşum bavulumu. Bavul içinde ayakkabı, takılarım, makyaj kutum ve ihtiyacım olan şeyler o bavulun içinde. Bir arkadaş bavulumu saat 22.45'te yetiştirdi. Çok hızlı bir şekilde giyindim. Sizlerden özür diliyorum" dedi. 
 
Konserinde kendi şarkılarının yanı sıra Şebnem Ferah, Tarkan, Sezen Aksu gibi ünlü sanatçıların şarkılarını da seslendiren sanatçı yaklaşık 20 bin kişiye unutulmaz bir konser verdi. Sahnede erkek dansçılarıyla birlikte dans eden Hadise, minik bir hayranına kolundaki takılardan birisini hediye edince seyirciden arkası kesilmeyen isteklerle karşılaştüı. Hadise, konser sonuna doğru kolundaki takıları çıkararak hayranlarına hediye etti. 
 
Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Hadise'ye teşekkür eden Kırklareli Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Siyam Kesimoğlu, ünlü sanatçıya övgüler yağdırdı. Kesimoğlu "Sevgiye ve Mustafa Kemal'e dönük insanlarım, sevgili hemşehrilerim. Festivalimizin 3'ncü gecesinde sizleri sevgiyle, saygıyla ve dostlukla selamlıyorum. Sizin mutluluğunuz bizim onurumuz. Bu Festivalde sizin hak ettiğiniz güzellikleri nasıl size ulaştırabilirim diye çalışma yaptık. Acaba festivalde nasıl bir 'Hadise' yaratabiliriz de sizi coşkuyla, sevgiyle selamlayabiliriz dedik. Ama gördük ki Hadise'nin en büyüğü ve en güzeli zaten yaratılmış. Değerli sanatçımıza hem hayatında hem de sanat yaşamında sonsuz başarılar diliyorum. Yolu açık olsun. Şunu da itiraf etmeliyim ki bu güzelliğin en büyük sahibi Kırklareli halkı yani sizlersiniz. Her şeyin en iyisine layıksınız" dedi.