Hadise'den mini şov

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen 'Uluslararası Alanya Turizm ve Sanat Şenliği'nin ilk gününde DJ İdo Tatlıses ve pop müzik sanatçısı Hadise sahneye çıktı.

Hadiseden mini şov
26 Mayıs 2013 Pazar 14:16 tarihinde eklendi, 4.231 kez okundu.
Bu yıl 13'üncüsü  düzenlenen 'Uluslararası Alanya Turizm ve Sanat Şenliği'nin ilk gününde DJ İdo Tatlıses ve pop müzik sanatçısı Hadise sahneye çıktı. 5 binden fazla kişinin izlediği konserde seyirciler beyaz mini elbise giyen Hadise'ye şarkılarında eşlik etti.
 
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde 13'üncü Uluslararası Alanya Turizm ve Sanat Şenliği kapsamında düzenlenen etkinliklerde sahneye çıkan Hadise, hayranlarını coşturdu. Alanya Belediyesi'nin düzenlediği şenliğin ilk gününde yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserde önce DJ İdo Tatlıses sahneye çıktı. Hareketli parçalarla izleyenleri coşturan Tatlıses, daha sonra sahneyi Hadise'ye bıraktı. 
 
Hadise, beyaz mini elbisesiyle çıktığı sahnede hayranlarını şarkı ve danslarıyla coşturdu. Kıyafet ve danslarıyla ilgi çeken şarkıcıya özellikle genç hayranları yoğun ilgi gösterdi. Hadise konserine, hareketli şarkılarından 'Aşk Kaç Beden Giyer' ile başladı. 
 
Sevilen şarkılarından bazılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Hadise, havai fişek gösterisini şarkı söylerken izledi. Konser sonunda Hadise'ye çiçek ve üzerinde Alanya Belediyesi yazan işlemeli tabak hediye etti.