Hadise'den TRT'ye cevap!

Hadise, TRT Müdürü İbrahim Şahin'in 'çok kaprisliydi' sözlerine yanıt verdi

Hadiseden TRTye cevap!
05 Kasım 2012 Pazartesi 11:01 tarihinde eklendi, 1.106 kez okundu.

Hadise, “Eurovision zamanı Hadise çok kaprisliydi. 2009’dan beri bu yüzden kadın solist istemedim” diyen TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’e Pendik’teki imza gününde yanıt verdi.

 
 
Hadise, önceki gün hayranlarıyla Pendik’teki Neomarin AVM’de düzenlenen imza gününe buluştu. İlginin çok büyük olduğu, zaman zaman izdiham yaşanan organizasyonun ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’in “Hadise Eurovision zamanı çok kaprisliydi” sözlerine de yanıt verdi. Hadise, Şahin’in sözlerinin aksine Eurovision’u güzel hatırladığını söyledi: “Eurovision benim için o kadar keyifliydi ki. Bir kere biz o yıl yarışmada önemli rekorlara imza attık. Başarımız Avrupa ile sınırlı kalmadı, Japonya’dan Endonezya’ya tüm dünyaya ulaştı. Şarkımızla ülke ülke dolaşıp alkış ve ödüller aldık. Ülkem adına çok güzel şeyler başardığıma inanıyorum. Bu yüzden de Eurovision’u çok güzel hatırlıyorum. Bu konu hakkında başka bir şey söyleyemem.”
 
DÜNDEN BUGÜNE EUROVISION'DA TÜRKİYE
 
Kim giderse gitsin yeter ki mutlu etsin
Hadise, “Bu yıl Eurovision’a kim katılır sizce?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Kim katılırsa katılsın, önemli değil. Önemli olan seçilecek kişinin ülkemiz adına güzel başarılar elde etmesi, bunun için deliler gibi çalışması, sahnede dört dörtlük bir performans sergilemesi... Kim giderse gitsin, yeter ki bizi mutlu etsin.”
 
İBRAHİM ŞAHİN NE DEMİŞTİ 
 
“Hadise Eurovision zamanı çok kaprisliydi. Giydiği kıyafetin rengini bile bize söylemedi. Sahne dekoru da kırmızı olunca çekim ekibiyle sorun yaşadık. Ayrıca odasından hiç çıkmadı. Oradakileri arayıp dönün gelin diyeceğim zamanlar oldu. 2009’dan beri bu yüzden kadın solist istemedim.”