Hafriyat firmasının çatı katı kumarhane çıktı

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlâk Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonda, bir hafriyat firmasının bulunduğu binanın çatı katının kumarhane olarak kullanıldığı ortaya çıktı.

Hafriyat firmasının çatı katı kumarhane çıktı
09 Şubat 2013 Cumartesi 12:32 tarihinde eklendi.

 

Çiğli ilçesinde kalabalık bir grup tarafından sürekli olarak kumar oynandığını tespit eden ekipler, operasyon içi harekete geçti.

İlk olarak kumarhane olarak kullanılan iş merkezinin kapısında bekleyen ve polis gelmesi durumunda elindeki telsizle içeridekilere haber ulaştıran gözlemci O.A. etkisiz hale getirildi.

Şahsın vakit kazanmak amacıyla çelik kapının anahtarını kilit içinde kırması üzerine polis, çilingir yardımıyla içeriye girdi. Operasyonda firmanın bulunduğu binanın çatı katının kumarhane olarak düzenlendiği ortaya çıktı. Kumar için yer temin ettikleri ve oynattıkları iddiasıyla 4 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 2 adet kâğıt çekme aparatı, 4 adet el telsizi, 2 bin 960 adet marka, 180 adet iskambil kâğıdı ve 12 deste poker kâğıdı ele geçirildi. Operasyon sırasında kumar oynadığı tespit edilen 35 kişiye idari para cezası uygulandı.

CİHAN