Hafta sonu hava nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzeydoğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları (Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgeler parçalı ve az bulutl

04 Eylül 2009 Cuma 13:17 tarihinde eklendi.

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzeydoğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları (Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgeler parçalı ve az bulutlu geçecek.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde 2 ila 4 derece artarak mevsim normalleri üzerinde seyredecek. Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güney bölgelerimizde batı ve güneybatı, zamanla Trakya'da doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 2 ila 4 derece artarak, mevsim normalleri üzerinde seyredecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusu parçalı bulutlu geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölgenin kıyı kesimi aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğusu parçalı bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

AJANSLAR