Hagi, Zapata'yı istiyor

G.Saray, Mondragon’un ardından kaleyi yine bir Kolombiyalı’ya emanet etmek istiyor

Hagi, Zapatayı istiyor
17 Ocak 2011 Pazartesi 08:50 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray'da kaleci transferinde ibre yeniden Kolombiyalı kaleci Zapata’ya döndü. Hagi’nin ilk tercihi AZ Alkmaar’ın file bekçisi Sergio Romero transferinin çıkmaza girmesiyle birlikte 2. tercihine yönelen sarı-kırmızılılar, 32 yaşındaki eldiven için yeniden harekete geçti.
 
Son olarak S.Bükreş forması giyen ve bu takımdan ayrılan Kolombiyalı kalecinin bonservisi de elinde. Hagi özellikle zorlu 2. yarı öncesi güven vermeyen Aykut ve Ufuk yüzünden yönetime de Zapata’nın acilen alınması için baskı yapıyor.
 
Volkan Şen G.Saray’a mı?
 
Volkan Şen’in performansındaki hızlı düşüş camiayı şaşırtırken, Şen’in G.Saray’a gitmek istediği iddiaları ağırlık kazanıyor. Ertuğrul Sağlam kamp yorumunda, “Volkan fiziksel ve ruhsal olarak hazır değil” derken G.Saray’ın, istenilen astronomik rakam sonrası transferi askıya alması da oyuncunun kafasını karıştıran önemli bir etken olarak öne çıkıyor.
 
Turgut Doğan BİLMECESİ!
 
Ankaragücü ile sözleşmesini tek taraflı fesh eden Turgut Doğan Şahin’in durumu kafa karıştırdı. G.Saray’ın da istediği Turgut için A.Gücü’nün 137 bin TL’lik alacağına karşılık 100 bin TL yatırdığı ve işlerin bunun ardından karıştığı öğrenildi. Ankara ekibi sözleşmesindeki opsiyonu TFF’ye göndermesi halinde oyuncu büyük zarar görebilecek.
 
U17 ders oldu U16’ya polis geldi
 
U16 derbisinde G.Saray, F.Bahçe’yi 2-1 yendi. İki takımın U17 takımları arasındaki maç olaylar nedeniyle yarım kalırken dün Florya’da dostluk rüzgârları esti. İki takım taraftarların da izlediği karşılaşmada ev sahibi sarı-kırmızılılar rakip futbolculara çiçek verdi. U17 derbisinde polis olmaması büyük tepki çekerken, dünkü maçta 10 polisin bulunması gözlerden kaçmadı. 

Vatan Gazetesi