Hagi'den 'bize gel' telefonu

Fatih Tekke’yi arayan G.Saray’ın hocası, “Seni takımımda görmekten mutluluk duyarım” dedi

Hagiden bize gel telefonu
10 Ocak 2011 Pazartesi 14:27 tarihinde eklendi, 1.101 kez okundu.

Beşiktaş’ta alacaklarının ödenmemesi nedeniyle serbest kalmayı bekleyen Fatih Tekke’yi arayan G.Saray’ın hocası, “Seni takımımda görmekten mutluluk duyarım” dedi

 
Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray’ın bir süredir renklerine katmak için çaba harcadığı Fatih Tekke konusunda kritik saatler başladı.
 
Siyah-Beyazlı ekibin sezon başında 750 bin Euro karşılığında renklerine kattığı Fatih’in bir süredir alacaklarını tahsil edemediği, bu akşama kadar ödeme yapamazsa otomatik olarak sözleşmesini feshetme şansı doğacağı öğrenildi. Tekke, yönetimin son hamlesini beklerken tecrübeli oyuncunun geçtiğimiz günlerde Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi’den bir telefon aldığı ortaya çıktı. Fatih ile görüşen Hagi, “Mevcut şartlarda seni bonservis ücreti ödeyerek almamız mümkün değil. Ancak Beşiktaş’la bağlarını koparırsan seni takımımda görmekten çok memnun olurum. Sana kapımız her zaman açık” ifadelerini kullandı.
 
YA PARA YA VEDA
Bernd Schuster’le yıldızı barışmayan ve Rumen çalıştırıcının bu tavrından çok mutlu olan Fatih’in ise bugün serbest kalması halinde soluğu Florya’da alacağı belirtildi. Sezon başında 750 bin Euro verdiği Fatih’i bedavaya kaptırmamak isteyen Beşiktaş ise ya bugün ödeme yapıp milli oyuncu konusunda G.Saray’a karşı elini koz geçirmiş olacak ya da Tekke’nin Florya’ya gidişini kabullenecek.