"Hain arıyorsan Oslo'ya bak"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, yolsuzluk operasyonlarıyla ilgili iktidarın tavrını eleştirerek, "Polislerin savcıların yerleri değiştirildi. Karşı çıkan herkesi vatan haini ilan ediyorsun. Hain arıyorsan Oslo’ya bak.” dedi.

Hain arıyorsan Osloya bak
26 Ocak 2014 Pazar 18:55 tarihinde eklendi.



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanlığı, 'MHP Aday Tanıtım Töreni’nde belediye başkan adaylarını tanıttı. Köroğlu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törene MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, MYK Üyesi Mehmet Aslan, Genel Başkan Danışmanı Ahmet Selim Yardımcı, İl Başkanı Mehmet Aydın, ilçe adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Şölen havasında geçen törende ilk sözü partinin Kadın Kolları Başkanı Hatice Öz aldı. Seçimleri kazanmak için Gülez ile birlikte canla başla çalışacaklarını vurgulayan Öz, “Partimizin hizmetkârıyız. Şükrü Gülez ile birlikte kadın kolları olarak canla başla çalışacağız.” dedi.

İl Başkanı Mehmet Aydın, Türkiye gündemine damga vuran yolsuzluk soruşturmalarını değerlendirdi. Bolu yerelinde aynı durumun yaşandığını belirten Aydın, “Patlayan su borularını soruyoruz. Kent Meydanı'nda dış cephe çalışmalarında alınan fiyatları soruyoruz. Bu nedenle ne AKP ne CHP, işte MHP diyoruz.” şeklinde konuştu.

Şükrü Gülez yerel seçimlerin sadece yerel seçim olmadığını, Türklüğü yok sayanların geldikleri gibi gideceği yerel seçim olduğunu belirtti. Şükrü Gülez, şunları söyledi: “Bu gün yaşananlar 1923 öncesi yaşananlardan daha vahim bir hal almıştır.

Dedem nasıl mücadele verdiyse ben de öyle mücadele vereceğim. Bu topraklarda benim ailemin kanı var. Kolay kazanılmadı ne pazardan satın aldık ne de piyangodan çıktı. Dün AKP ve CHP’ye oy veren vatandaşlarımız artık özüne dönmüş MHP’ye koşmuştur. Bu seçimi alacağız. 3 hilalli bayrağı dalgalandıracağız.”

Zuhal Topçu da yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Topçu, “Bakanlar, çocukları nelerle nasıl yolsuzluk yapmış hepsi ortaya çıktı. Kol saatleri 700 bin lira. Konya’da bir çocuk donarak öldü. Paralel devlet diyerek yolsuzlukların üstünü örtemezsiniz. Memurlar bugün açlık sınırında yaşıyor. Evlerden kasalar paralar çıkıyor. Banka müdürünün evinden milyonlarca lira çıktı. Polislerin savcıların yerleri değiştirildi. Avrupa’ya gidip paralel devleti anlattı. Sen kimi kime şikayet ediyorsun. Karşı çıkan herkesi vatan haini ilan ediyorsun. Hain arıyorsan Oslo’ya bak.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından halk dansları topluluğu gösterilerini sundu. Konserler ve halk oyunları eşliğinde deva eden tören renkli görüntülere sahne oldu.


CİHAN