"Hain saldırıyı lanetliyoruz"

Alperen Ocakları Manavgat Şube Başkanı Yılmaz Derin, MHP'nin İstanbul'da seçim bürosuna yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

Hain saldırıyı lanetliyoruz
28 Ocak 2014 Salı 21:13 tarihinde eklendi.


Yılmaz Derin, vakıf binasında yaptığı basın açıklamasında 30 Mart mahalli seçimler öncesi MHP'ye yapılan silahlı saldırıyı nefretle kınadıklarını söyledi. Derin, silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız'a Allah'ta rahmet, yaralılara acil şifa ile MHP ailesine başsağlığı dilediklerini ifade etti.

Saldırıyla karanlık güçlerin mahalli seçimlere 2 ay kala ülkede kaos ortamı oluşturma ve kardeşi kardeşe düşürme planlarını lanetlediklerini belirten Derin, kalleşçe saldırının MHP yanı sıra Türk demokrasisi ve ülkedeki birlik ve beraberliği hedef aldığını söyledi.

Derin, "Ülkemizde kaos ortamı oluşturmaya yönelik bu tür sinsice ve kalleşçe saldırıları lanetliyoruz. Bu tür sinsi ve kalleşce oyunlara milletimiz hiçbir zaman prim vermedi, vermeyecek de. Hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız kardeşimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Allah mekanını cennet etsin. MHP ailesine başsağlığı ve Cenab-ı Allah'tan sabır niyaz ediyoruz." diye konuştu.


CİHAN