"Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"

Sivasspor Teknik Sorumlusu Domingo Lopez, Akhisar Belediyespor'u mağlup ederek Türkiye Kupası'nda grupta varlıklarını göstediklerini söyledi.

Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
22 Ocak 2014 Çarşamba 18:06 tarihinde eklendi.

Takımının Akhisar Belediyespor'u 2-1 yendiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Lopez, “Bu galibiyet bizim için çok önemliydi, çünkü gruplarda varlığımızı tekrardan göstermemiz gerekiyordu. Bunun için varlığımızı tekrardan gösterdik. Zorlu bir karşılaşmaydı ama hak ettiğimiz bir galibiyet aldık, mutluyuz.”şeklinde konuştu.

Basın toplantısına katılan Sivassporlu Ziya Erdal ise gruptaki ilk iki maçtan sonra kendileri için Akhisar Belediyespor maçının final niteliği taşıdığını belirterek, hem Akhisar Belediyespor'a olan şansızlıklarını kırdıklarını hem de grupta ilk galibiyetlerin aldıklarını ifade etti.

Tecrübeli oyuncu, gruptan çıkarak yarıfinal oynamak istediklerini bunu da yapabilecek güçte olduklarını sözlerine ekledi.

Sivasspor’un yeni transferi Ahmet Şahbaz da “İnşaallah yarıfinale çıkacağımıza inanıyoruz. Çünkü bu takımda bu güç var.” dedi.

URAN: MAĞLUBİYET HEDEFİMİZİ DEĞİŞTİRMEYECEK

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun yokluğunda takımı sahaya süren Akhisar Belediye Gençlikspor Yardımcı Antrenörü Yıldırım Uran, her iki takımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutladı. Aldıkları mağlubiyetin hedeflerinden şaşırtmayacağını kaydeden Uran, önlerinde oynayacakları 3 müsabaka olduğunu, bu maçları kazanarak finale doğru gitmek istediklerini kaydetti.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle Sivas’a gelemediğini ve bir an önce aralarında olması gerektiğini anlatan Yıldırım Uran, Sivas'ta galip gelerek hocalarına armağan etmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını dile getirdi.

Basın toplantısına katılan Bilal ve Sertan ise Eskişehirspor ve Bursaspor maçlarında aldıkları sonuçları burada da devam ettirmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.


CİHAN