Hakan ateşle oynuyor

Galatasaray'da kulüp doktarlarının ameliyat ol dediği Hakan Balta krizi yaşanıyor

Hakan ateşle oynuyor
27 Temmuz 2012 Cuma 11:37 tarihinde eklendi, 1.146 kez okundu.

 

Galatasaray’da Hakan Balta’nın kulüp doktoklarının “ameliyat olman şart” uyarısına karşın dört ay sahalardan uzak kalacağı için bıçak altına yatmayı kabul etmediği ve bu durumun futbol hayatını ciddi tehlike altına sokabileceği öğrenildi.
 
Galatasaray’ın başarılı sol beki Hakan Balta büyük risk aldı. Fatih Terim’in takımın başına gelmesinin ardından geçen sezonun en istikrarlı isimleri arasında yer alan milli futbolcunun, kulüp doktoklarının “Ameliyat olman şart” uyarısına karşın bıçak altına yatmayı kabul etmediği ve bu durumun futbol hayatını ciddi tehlike altına sokabileceği öğrenildi.
 
29 yaşındaki sol bekin destek ayağının diz yan bağlarındaki sorunun ciddi olduğu ve ameliyat olması halinde 4 ay sahalardan uzak kalabileceği bildirildi. Ancak Hakan Balta’nın operasyonu reddettiği, adele yapısını güçlendirerek sorunu çözmek istediği kaydedildi. Ameliyat olması halinde sahalardan yaklaşık 4 ay uzak kalacak olması nedeniyle bu durumu kabullenmeyen Hakan Balta’nın, aldığı risk ise Fatih Terim ve kurmaylarını tedirgin etti.
 
Hakan Balta ise teknik ekibe güvence vererek, “Adele yapımın güçlenmesi ile ortadan kalkabilecek bir sorun. Bıçak altına yatmam demek sezonun yarısının gitmesi demek. Üstelik Şampiyonlar Ligi maçları da var” diyerek fedakarlığa hazır olduğunu bildirdi. Buna karşın alternatif bir yabancı sol bek transferinin yapılacağı ifade edildi. Milan’ın Nijeryalı sol beki Taye Taiwo’yla ilgili ise herhangi bir girişimin olmadığı açıklandı. Milan’ın hocası Allegri’nin takımda görmek istemediği 26 yaşındaki oyuncuyla ilgili Sarı-Kırmızılı transfer komitesi, “Gündemimizde değil” açıklamasını yaptı. (Milliyet)