Hakan Şükür, Erdoğan'ı bombaladı

Milletvekili Hakan Şükür, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bank Asya'yı kastederek "O banka battı" demesine Twitter'dan tepki gösterdi.

Hakan Şükür, Erdoğanı bombaladı
18 Eylül 2014 Perşembe 18:31 tarihinde eklendi.
AKP'den istifa eden Milletvekili Hakan Şükür, Twitter'dan Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi. Hakan Şükür'ün Bank Asya'yla ilgili tweetleri şöyle:
 
BANK ASYA SEMBOL HALİNE GELDİ
 
"Hukuka darbe" her yerde kendini hissettirirken anayasal güvence tedirginliği her bireyi kurumu sarıyor farkında değil misiniz?
 
Bir ülkenin Cumhurbaşkanı "o banka battı" diyecek kadar milli sermaye karşıtı nasıl olabilir? Bunun akılla izahı yok.
 
Artık görünen o ki Bank Asya halkın özgürlük ve serbest ekonomi talebinin sembolü haline geldi. Bu millet bu taleplerinden vazgeçmeyecek.
 
Ülkeniz sarmalanmış, terör sınırları kuşatmış,kara para iddiaları, çözüm süreciniz çözülmeye gidiyor ve siz günahlarınızı perdeliyorsunuz.
 
O DOSYALAR ÖNÜNÜZE KONUNCA...
 
Bank Asya'yı değil, yarın kara para aklayan bankalarınız diye önünüze Allah Korusun konulacak dosyaların hesabını kim verecek?
 
Yarın Bank Asya'yı değil Kerry'nin IŞİD petrolü Türkiye'den gidiyor ifadesi önünüze konulunca kim cevap verecek?
 
Ortadoğu,Batı size sırtınızı dönmüşken Bank Asya'yı değil,terörü destekleyen kimler acaba biliyor musunuz denilince kim cevap verecek?
 
Kendi çıkarları,kendi günahları için vatanı ve milleti bile gözden çıkardığını sananlar bu ülkenin şahsi manevisi hakkı hakkına verir!!!!