Hakan Şükür, Kolej açılışına katıldı

Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde yeni yapılan Özel Bahar Koleji'nin açılışına AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür de katıldı.

Hakan Şükür, Kolej açılışına katıldı
17 Eylül 2013 Salı 19:06 tarihinde eklendi, 1.140 kez okundu.
Biga Özel Bahar Koleji'nin açılış törenine, Çanakkale Vali Vekili Hüseyin Kulözü, AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Biga Kaymakamı Fatih Genel, Biga Belediye Başkanı AK Parti'li Mehmet Özkan, Erişen Eğitim Kurumları Genel Müdürü Necati Yeşilyurt, Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İshak Alaton, Tekofaks Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bermek, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı Mustafa Yeşil ile davetliler katıldı.
 
Açılış töreninde konuşan Yıldız Eğitim A.Ş. Genel Müdürü Necati Yeşilyurt, Bahar Koleji hakkında bilgi verdi. Kreş, anaokulu, ilkokul ve ortaokuldan oluşan Bahar Koleji'nin 8 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulduğunu anlatan Yeşilyurt, "Kolej bünyesinde 35 derslik, kütüphane, bilgisayar ve fen laboratuvarı, müzik, resim ve teknoloji derslikleri, 4 anasınıfı, anasınıfına ait oyun ve uyku salonu, 100 kişilik anaokulu yemekhanesi, spor salonu, açık alan basketbol ve futbol sahası, 450 kişilik ana yemekhane bulunuyor. Koleje ait 72 kişi kapasiteli kız ve erkek pansiyonu mevcut. Toplam 710 öğrenci kapasiteli okulumuz 2013-2014 eğitim öğretim yılında 278 öğrencisi ile Biga'da modern ve tecrübeli eğitim ve öğretimin adresi olacak. Okulumuz gerek ilçede gerek de bölgemizin gözbebeği olacak" dedi.
 
Açılışa katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür ise "Öncelikle şunu belirtmeliyim buradan bulunmaktan onur duyuyorum. Çünkü çok güzel ve eğitim için yapılan bir kuruluş için buradayım. Özel Bahar Koleji'nin hayırlı olmasını diliyorum. Tüm öğrencilere da başarılar" dedi.
 
Konuşmaların ardından davetliler hepbirlikte kurdeleyi keserek Özel Bahar Koleji'nin açılışını gerçekleştirdi.
 
Daha sonra koleji gezen Hakan Şükür, spor salonunda basket potasına atış yaptı. Dört atıştan ikisini basket yapan Hakan Şükür yanındakiler tarafından alkışlandı. Bu akşam oynanacak Galatasaray-Real Madrid maçı hakkında yorum yapan Şükür, "İnşallah yenerler. Geçen sene yendiler, umarım bu sene de yeneler. Takım iki senedir şampiyon oluyor. Galatasaray başarılı bir takım" diye konuştu.

DHA