Hakan Şükür'den Terim'e destek

Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsanevi futbolcusu AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, attığı twitlerle eski hocası Fatih Terim'e destek verdi.

Hakan Şükürden Terime destek
26 Eylül 2013 Perşembe 18:24 tarihinde eklendi.

Galatasaray'ın unutlmaz golcüsü Hakan Şükrü, teknik direktör Fatih Terim'in Galatasaray'dan gönderilişine sosyal medya üzerinden tepki gösterip terübeli hocaya destek verdi. A Milli Takım ve sarı - kırmızılı forma altında Terim'le birlikte sayısız başarılara imza atan Hakan Şükür, eski hocasının gönderiliş şekline içerledi ve tepkisini sosyal medya üzerinden ifade etti.

Şükür, yaptığı açıklamada; "Kulüpler sevinç, hüzün, mutluluk, fedakarlık ile yazılmış tarihleriyle nefes alır verir. Eğer siz bu tarih sayfalarını yırtıp atmaya kalkarsanız yarın dünün gerçekleri peşinizi yine bırakmaz. Aslolan Galatasaray diyenler ile aslolanı unutanlar arasında ince bir çizgi vardır.

Ve gerçekleri silemezsiniz ve o gerçekleri hep tarih yazar. Ben, sen, o farketmez gönüllerden isimleri, hafızalardan hatıraları silemezsiniz. Şunu biliyorum ki; Galatasaray taraftarı unutmaz." ifadelerini kullandı.

Bilindiği gibi Hakan Şükür de daha bir yıl forma giymek istemesine rağmen dönemin Galatasaray yönetimi tarafından takımdan gönderilmişti.


CİHAN