Hakkındaki espirilerden rahatsız

Son zamanlarda daha çok ayrılık haberleri ile gündeme gelen ve yaşadığı ayrılıklardan dolayı insanlara espri malzemesi olan Taylor Swift'in aşk hayatı gün geçtikçe müzik kariyerinin önüne geçiyor

Hakkındaki espirilerden rahatsız
23 Ocak 2013 Çarşamba 11:04 tarihinde eklendi, 1.835 kez okundu.

 

Radar Online’a konuşan şarkıcının yakın bir arkadaşı Swift’in aşk hayatı hakkında yapılan esprilerin artık şarkıcıyı sinirlendirmeye başladığını belirtti.
 
İlk etapta yapılan esprileri Swift’in de komik bulduğunu belirten kaynak, fakat şarkıcının Golden Globe Ödül töreninde hakkında yapılan esprilere üzüldüğünü ve sinirlendiğini söyledi.
 
Swift aralarında John Mayer, Harry Styles, Jake Gyllenhaal, Conor Kennedy, Taylor Lautner ve Joe Jonas gibi isimlerin de bulunduğu eski erkek arkadaşlarından ayrıldıktan sonra ilişkileri hakkında yazdığı şarkılarla tanınıyor.
 
Medyada çıkan olumsuz haberlerin şarkıcının gözünü açtığını söyleyen kaynak, Swift’in de uzun vadeli ilişkiler kurmak istiyor olduğunu belirtti.
Swift’in hızlı aşk hayatı son zamanlarda Michael J. Fox tarafından eleştirilmesi ile tekrar gündeme taşındı.
 
Golden Globe Ödül töreninin sunucularından Tina Fey, tören sırasında espri amaçlı sahneden Taylor Swift’e seslenerek Michael J. Fox’un oğlundan uzak durması gerektiğini söylemişti.
 
Michael J. Fox, geçen hafta Vulture tarafından oğlu Sam ile Swift’in bir ilişki yaşamasını onaylayıp onaylamayacağı yönünde sorulan bir soru karşısında hayır cevabını vermişti.
 
Fox ayrıca Swift’in her ilişkisinin ardından bir şarkı yazarak kariyer yaptığını söyleyerek şarkıcıyı eleştirmişti.
 
NY Post’un haberine göre geçtiğimiz günlerde Swift ile iletişime geçen Fox, sözlerinden dolayı şarkıcıdan özür diledi.
 
Swift bunun üzerine Fox’un kendisi ile konuştuğunu Twitter üzerinden hayranları ile paylaşarak Fox ile aralarında bir problem kalmadığını belirtti.