"Haklı bir galibiyet aldık"

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Eskişehirspor'u yenerek grupta bir adım öne geçmeyi başardıklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Haklı bir galibiyet aldık
17 Ocak 2013 Perşembe 23:43 tarihinde eklendi.

 

 
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Eskişehirspor'u 1-0 yenerek gruptaki puanını 6'ya çıkaran Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, iki takım için de çok önemli bir maç olduğunu söyledi. Çok pozisyon üretmelerine rağmen gol yollarında şanssız olduklarına belirten Özdilek, Eskişehirspor'u yenerek grupta bir adım öne geçmeyi başardıklarını söyledi. Özdilek, haklı bir galibiyet aldıklarını belirtti. Gazeteci-yazar Mehmet Ali Birand'ın ölümüne de değinen Özdilek, Allah'tan rahmet diledi.
 
Kırmızı-beyazlı oyuncu Ali Tandoğan da, mutlak kazanmaları gerektiği bilinciyle sahaya çıktıklarını, ligde olduğu kadar kupada da iddialı olduklarını ifade etti.
 
Kırmızı beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Isaac, çok önemli bir karşılaşmadan 3 puan aldıklarını kaydetti.
 
KENDİ HATAMIZDAN GOL YEDİK
 
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise oyuna istedikleri ritimde başlayamadıklarını, kendi hatalarından gol yediklerine ifade etti. Yanal, golden sonra özellikle ikinci yarı baskılı oynadıklarını, rakiplerini iyi ve sert bir takım savunması yaptığını kaydetti. Yanal, bu savunmanın kendilerinin pozisyon üretmesine engel olduğunu söyledi. Kalan karşılaşmaları da kazanarak iddialarını sürdürmek istediklerini belirten Yanal, "Bu süreçte oyuncularımın aynı konsantrasyonda olmaları gerekiyor.'' dedi.
 
Eskişehirsporlu Alper Potuk, kendi sahalarında karşılaşacakları Medical Park Antalyaspor ve Trabzonspor'u yenerek yarı finale çıkacaklarını söyledi.
 
Causic, gruptaki diğer maçları kazanarak bu maçı telafi edeceklerini belirtti.

CİHAN