Hale Caneroğlu ekranlara dönüyor

Avrupa Yakası ve Geniş Aile dizilerinden oynayan Hale Caneroğlu hangi diziyle ekrana dönüyor?

Hale Caneroğlu ekranlara dönüyor
29 Aralık 2011 Perşembe 15:36 tarihinde eklendi, 2.849 kez okundu.

 

Show TV’nin yeni gençlik dizisi M.U.C.K 5 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Plato Film’in üstlendiği, başrollerini Azra Akın, Haluk Piyes, Bedük, Murat Serezli gibi isimlerin paylaştığı diziye son olarak oyuncu-şarkıcı Hale Caneroğlu da katıldı. Caneroğlu dizide tarih öğretmenini canlandıracak.
 
Azra Akın, Yok Böyle Dans’daki jüri üyeliğinden sonra şimdi de M.U.C.K.’da Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerini yetiştirecek. Haluk Piyes drama hocasını oynarken Bedük, aykırı sinema öğretmenine hayat verecek. Murat Serezli ise fakültenin dekanı rolünde.Hale Caneroğlu ise  sanat tarihi hocasını canlandıracak…Okulun sesi olarak da karşımıza ünlü DJ Bay J çıkacak… Her bölüm Bay J’nin dinamik sesiyle başlayacak. Oyuncularından yönetmenine tamamı genç, parlak yeteneklerden oluşan M.U.C.K. yılın gençlik dizisi olmaya aday.
 
Yönetmenliğini 25 yaşındaki Can Sarcan’ın yaptığı, stil danışmanlığını ise Bahar Kongel’in gerçekleştirdiği dizinin müzikleri ise Veyasin’e ait. Dizinin öğrenci kadrosunda Sercan Dikmen, İsmet Şimşek, Güntaç Özdemir, Selen Korkutan, Seda Telciler, Ilgın Ütin, Ece Özey, Doğa Konakoğlu, Alper Etiş gibi genç yetenekler yer alıyor.
 
M.U.C.K.’un hikayesi özel bir üniversitede geçiyor. Rektörden gelen talimatla Güzel Sanatlar Fakültesi’nde bir koro oluşturulması ve bu koronun müzikal yarışmasına katılması isteniyor. Eğlenceli hikaye işte böyle başlıyor. Drama hocası Ozan ile müzik öğretmeni Elif kolları sıvıyor. Önce Koro ekibi oluşturuluyor. Farklı hayaller kuran, farklı yaşam tarzlarına sahip, farklı karakterlerdeki öğrenciler ilk defa aynı amaç için bir araya geliyor ve dersler başlıyor. Her bir ders ayrı bir eğlence, ayrı bir keyif…
 
Şarkıların, dansların, muhteşem müziklerin ve görsel şovların her bölümde karşımıza çıkacağı dizi, özellikle gençlerin vazgeçilmezi olacak.