Halı silkeleme kavgası kanlı bitti

Kayseri'de halı silkeleme konusunda aynı apartmanda oturan yeğen ve amcaları arasında kavga çıktı.

Halı silkeleme kavgası kanlı bitti
23 Ağustos 2014 Cumartesi 14:35 tarihinde eklendi.
22 yaşındaki Feyyaz Adak, pompalı tüfekle rast gele ateş açarak 2 amcası; 54 yaşındaki Ferhat ve 42 yaşındaki Erdoğan ile amcası Erdoğan'ın eşi, 47 yaşındaki Bengül Adak ile evli kızı, 22 yaşındaki Gülistan Yıldız'ı yaralayıp, kaçtı.
 
Olay, Merkez Melikgazi İlçesi Tacettinveli Mahallesi Deliklitaş Caddesi'ndeki Sakinler Apartmanı'nda bugün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Feyyaz Adak'nın eşi Selma Adak aynı apartmanın 3'üncü kattaki evlerinin balkondan halı silkeledi. 1'inci katta oturan  eşinin amcalarından Erdoğan'ın eşi Bengül Adak ve evli amcasının kızı Gülistan Yıldız bu nedenle tartışmaya başladı. Tartışmaya Ferhat ile Erdoğan Adak da katıldı. Kavgaya dönüyen olayda Feyyaz Adak, evdeki pompalı tüfeklerini alarak rast gele ateş açıp, kaçtı.
 
Açılan ateşle Ferhat Adak, Erdoğan Adak, Bengül Adak ile Gülistan Yıldız ayaklarından yaralandı. Yaralılan çağrılan ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.  Polis, apartman ve çevresinde, yeni bir olayın meydana gelmemesi için güvenlik önlemi alırken, 2 amcası, yengesi ve kuzenini yaralayan Feyyaz Adak'ı yakalamak için harekete geçti.