Halil Sezai sonunda patladı

Komedyen Hayrettin Karaoğuz, Pal FM’in ödül gecesine Halil Sezai taklidiyle damgasını vurdu. Sezai’nin menajeri Ahmet Çelenk ise taklide tepki gösterdi:

Halil Sezai sonunda patladı
08 Mart 2012 Perşembe 15:21 tarihinde eklendi, 2.559 kez okundu.

 

Pal FM’in, müzik sektörü ile sanatçılara destek amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediği Pal FM Müzik Ödülleri, önceki akşam Levent Billionaire Club’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Pal FM Müzik Ödülleri bu yıl 17 ayrı kategoride sahiplerine dağıtıldı. Burcu Esmersoy’un sunumuyla gerçekleşen tören Pal FM’den de canlı yayınlandı. Profesyonel dansçıların özel şovlarıyla renklenen tören boyunca Sibel Can, Soner Sarıkabadayı, Burcu Güneş, Gülşen ve Mustafa Ceceli gibi sanatçılar da en sevilen şarkılarını seslendirdi.
 
Bu yıl ilk kez verilen ‘Pal FM Onur Ödülü’ Nilüfer’in olurken ‘Pal FM DJ Özel Ödülü’ Hande Yener’e verildi. ‘En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı’ açıklandığında ise konuklar kahkahaya boğuldu. Adı açıklanan Halil Sezai gecede yoktu ama yerine komedyen Hayrettin sahneye çıktı. Halil Sezai kılığına bürünen Hayrettin, Sezai’nin şarkısı eşliğinde kendini yerden yere attı. Bu anlar izleyenleri bir hayli güldürdü. Ancak gösterinin ardından sahneye çıkan yapımcı Ahmet Çelenk’in Hayrettin’e ateş püskürmesi ortamı bir anda gerdi. Hayrettin’in yaptığı şovun komedi değil acizlik olduğunu söyleyen Çelenk bundan böyle Halil Sezai’nin hiçbir ödül törenine katılmayacağını açıkladı.

Milliyet