Halkalı'da silahlı kavga

Halkalı’da taksicileri tehdit ettiği iddia edilen İSPARK görevlileriyle, taksiciler arasında silahlı sopalı kavga çıktı.

12 Ocak 2014 Pazar 10:15 tarihinde eklendi, 1.246 kez okundu.

Bazı taksiciler hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kurşun isabet eden otomobili incelemeye aldı.

Olay, Halkalı’daki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi yakınında dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, İSPARK Halkalı durağının bölge sorumlusu olduğu iddia edilen Ömer S., bölgede çalışan taksicileri tehdit etti.

Taksi durağını bastığı iddia edilen Ömer S., yanında getirdiği arkadaşlarıyla taksicilerle döverek darp etti. Diğer taksiciler de arkadaşlarına yardım edince kavga yaşandı. Kavgada bazı taksi şoförleri çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay sırasında durakta bulunan taksici Mevlüt Akkaya, Ömer S’nin silahıyla 2 el ateş ettiğini söyledi.

Kavgada hafif şekilde yaralanan taksi durağı sorumlusu Kasım Cingöz, “Hastane önüne durak yapmamıza izin vermediler. 3 ay sonra İSPARK geldi ve oraya durak kurdu. Biz de hiç bir şey demeden 2 yıldan beri İSPARK'a para veriyoruz. Akşam bize saldırdılar. Ömer S. silahıyla ateş etti.” dedi.

Kavgadan sonra Ömer S. ve yanındakiler olay yerinden ayrıldı. Taksiciler de polise haber verdi. Polis, kurşun isabet eden otomobili Halkalı Polis Amirliği'nde götürerek incelemeye aldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


CİHAN