Halkbank 3-0 Konak Belediye

Halkbank, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nin ilk haftasında kendi sahasında Konak Belediye'yi 3-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yapmış oldu.

19 Ekim 2013 Cumartesi 20:49 tarihinde eklendi.

Sezona Süper Kupa zaferi ile başlayan başkent temslicisi, ligin yeni takımlarından Konak Belediye karşısında fazla zorlanmadı. Halkbank, İzmir temsilcisi karşısında maça tempolu başladı.

Hüseyin'in önderliğinde skor üreten Mavi-Beyazlılar, yaptığı etkili savunmayla rakibine sayı şansı tanımadı. Karşılaşmanın ilk setindeki teknik molaları 8-6 ve 16-10 üstünlükle geçen Halkbank, seti 25-18 kazandı.

İkinci sette etkili servislerle rakibinin hücum gücünü azaltan ev sahibi ekip, hücumlarda her bölgeyi iyi kullandı. Başkent temsilcisi Kaziyski ve Resul ile etkili olarak ikinci teknik molayı 16-14 önde geçti.

Setin son bölümünde oyundan düşen ev sahibi ekip, rakibinin hücumlarına engel olamayınca skor 24-24’te eşitlendi. Final sayılarında sert bir mücadele yaşandı. Halkbank bu bölümde tecrübesini konuşturdu ve seti 27-25 kazandı.

Üçüncü sette Mitar Tzourits ve Juantorena ile hücumlarda etkili olan Halkbank,8-7 ve 16-13'lük teknik mola üstünlüğünün ardından setin son bölümünü de istediği tempoda oynadı. Seti 25-23 maçı da 3-0 kazanan Halkbank bu sezon ilk galibiyetini almış oldu.


CİHAN