Halkbank, hazırlıklarını tamamladı

CEV Şampiyonlar Ligi F Grubu üçüncü maçında yarın Avusturya’nın Hypo Tirol Innsbruck takımı ile karşılaşacak Halkbank, bu önemli maça hazır.

Halkbank, hazırlıklarını tamamladı
04 Kasım 2013 Pazartesi 20:43 tarihinde eklendi.


Grubunda oynadığı ilk iki maçtan da galibiyet ile ayrılan mavi beyazlıların tek hedefi galibiyet. Hypo Tirol Innsbruck ile Halkbank arasındaki karşılaşma saat 21.25'te başlayacak ve maçı Satanassı Omero, Groenewegen Peter hakem ikilisi yönetecek.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Radostin Stoytchev, ilk iki zaferin ardından bir üçüncü galibiyet daha elde ederek, Ankara’da oynayacakları maçları beklemek istediklerini söyledi. Gruptaki tüm maçlarını kazanarak lider bitirmek arzusunda olduklarını ifade eden Stoytchev antrenman yapmak ve birlikte olmak için yeterince vakit bulamamaktan şikayet etti.

Stoltchev, "Avrupa’nın merkezindeki bir takımla, Ankara’dan bir takımın Şampiyonlar Ligi'nde yer alması arasında fark var." diyerek, şunları söyledi:

"Onlar tek uçuşla seyahat ederken, bizim uzun uçuşlar yapmamız gerekiyor. Çünkü fiziki konumumuz böyle. Bu da yorucu olduğu gibi birlikte çalışmamızı engelliyor. Haftada bir kaç antrenmanla maçlara çıkmak zorunda kalıyoruz. Üstelik biz yeni oluşmuş bir takımız. İlerleyen dönemlerde antrenman sayımızı artırmak istiyoruz."

Takımın ivmesinin yukarı çıkamadığına işaret eden Radostin Stoytchev, "Vakit darlığı nedeniyle şu andaki konumumuzu korumamız ve tüm maçlarımızı kazanmayı hedefliyoruz. Ancak lig arasındaki geniş zamanda voleybol adına yeni şeyler deneyecek ve takımı yukarıya taşıyacak hamleleri yapabileceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.


CİHAN