"Halkımızın taleplerine hizmet edeceğiz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Belediye başkan adayı Uğur Bektaş, hemşehrilerinin kadirşinas ve her zaman hakkaniyetli olduğunu belirterek, 30 Mart seçimlerinden sonra başkan seçildiği takdirde vatandaşların talepleri ve istekleri doğrultusunda hizmet edeceğini söyledi.

Halkımızın taleplerine hizmet edeceğiz
05 Şubat 2014 Çarşamba 20:23 tarihinde eklendi.

Yeni Cami Mahallesinde ev toplantısı düzenleyen MHP Yozgat Belediye başkan adayı Uğur Bektaş, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Bektaş, "Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntı haliyle vatandaşlarımıza yansıyor. Yani devletin sıkıntısı milletimize yansıyor.

Biz ilimizi bulunduğu noktadan daha ileriye nasıl taşırız bunun planlarını projelerini hazırladık. Yozgat’ın en temel sorunlarını bir ilkokul çağındaki çocuğa sorsanız bizler gibi hemen sıralayabilir. Biz ilimizle ilgili yapacağımız çalışmalarımızı hazırladık. Allah nasip ederde başkan seçildiğimiz takdirde bir bir uygulamaya koyacağız. Öncelik sırasını yine halkımızın isteği doğrultusunda gerçekleştireceğiz." dedi.

Yozgat halkının artık büyük bir beklenti içerisine girdiğini kaydeden Bektaş, "Halkımız artık her şeyi görüyor, her şeyi biliyor. Bazı şeylerin artık yanlış gittiğini ve değişmesi gerektiğini ifade ediyor. Okyanusun ortasında su alan bir gemi limana varmadan batmaya mahkumdur.

Bu bakımdan gerçekleri hepimizin görmesi gerekiyor. Doğru herkes için doğru, yanlış ise hepimiz için yanlıştır. Biz makamda oturan değil halkıyla, çaycıyla, simitçiyle kısacası toplumun her kesimiyle birlikte ilimize en güzel hizmeti sunmanın gayreti içinde olacağız.

Eğer bir vatandaşımızın sorunu varsa o sorunu kendi sorunumuz gibi görerek çözümü için uğraşacağız. Hiç kimseyi diğer bir kimseden ayrı görmeyeceğiz ve ötekileştirmeyeceğiz. Başkan olduğumuz takdirde kapımız herkese açık olacak. Ben değil biz olarak Yozgat halkının hizmetkarı olacağız." diye konuştu. 


CİHAN