Haluk Bilginer'e Aşkın şoku

6 yaşındaki kızları Nazlı'yı düşünerek Aşkın Nur Yengi ile boşanma kararlarını askıya alan Haluk Bilginer'in yeni dizisi “Hayatımın Rolü”nde eşinin “Bile Bile” isimli duygusal şarkısının çalınması seyirciyi şaşırttı

Haluk Bilginere Aşkın şoku
18 Temmuz 2012 Çarşamba 09:01 tarihinde eklendi, 2.648 kez okundu.

 

Mayıs ayında altı yıllık eşi Aşkın Nur Yengi ile özel hayatlarını ayırma kararı alan usta oyuncu Haluk Bilginer’in Star TV’de ekrana gelen yeni dizisi “Hayatımın Rolü”nde ilginç bir tesadüf yaşandı.

Dizinin önceki akşam ekrana gelen ayrılık sahnesinde Aşkın Nur Yengi’nin Harun Kolçak ile 90’lı yıllarda seslendirdiği “Bile Bile” şarkısı çaldı. Söz ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan ve “Bir arada olabilmek ne mümkün / Bir arada kalabilmek imkansız / Seneler alıp gitmiş ne var ne yoksa her şeyi /  İnanılmaz değişen ben miyim? / İnanılmaz bu yabancı da kim / Sen misin böyle uzak veda sözleri söyleyen / Geri dönmek inan içten değil / Hani var ya tutamazsın kendini / Bir ümitle ya olursa dersin hep / Bile bile her şeyin bittiğini” şeklindeki sözleriyle dikkat çeken duygusal şarkı seyircileri şaşırttı.
 
Her şey Nazlı için
 
Ancak dizide de gerçek hayattaki gibi eşiyle ayrılan, çocuklarının hasretine dayanamayınca da dadı kılığına giren Müşfik adlı bir tiyatro oyuncusunu canlandıran Bilginer’in Aşkın Nur Yengi’nin dizide kullanılan şarkısıyla bir ilgisinin olmadığı ortaya çıktı.

Süreç Film imzalı dizinin senaristi Gamze Özer, “Çok ilginç bir tesadüf oldu. Çünkü ben dizideki o sahneyi ve Aşkın Nur Yengi’li şarkının çalınacağını 3 ay önce yazmıştım” dedi. Öte yandan şimdilik 6 yaşındaki kızları Nazlı’nın psikolojisini düşünerek boşanmayı askıya alan Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi çiftinin birbirine yakın evlerde oturduğu öğrenildi. Yengi Bilginer’le daha önce oturdukları Acarkent’teki evde kalırken Bilginer yine aynı sitede başka bir ev kiraladı. Çiftin ayrılık sürecinden kızları Nazlı’nın etkilenmemesi için büyük bir çaba sarfettikleri belirtiliyor.

Milliyet