Haluk Ulusoy ölümden döndü

TFF eski Başkanı Haluk Ulusoy ve Basın İlan Kurumu Genel Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy ile birlikte 5. kattan asansöre bindiler.Asansör, 3. kata geldiğinde bir anda zemine çakıldı

Haluk Ulusoy ölümden döndü
07 Aralık 2011 Çarşamba 14:00 tarihinde eklendi, 1.574 kez okundu.

 

İçinde bulununlar ise hemen hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgilere göre Haluk Ulusoy'un sağlık durumunda önemli bir şey yok. Saffet Ulusoy'un bacaklarının, Mehmet Atalay'ın ise ayak parmaklarında kırık var.
 
Olay, Topkapı'daki Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü Binası'nda meydana geldi. Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy ve oğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ı ziyarete gitti. Ziyaret sonrası Atalay konuklarını uğurlamak için, Özel Kalem Müdürü ile birlikte 5 kişi asansöre bindiler.
 
Arızalanan asansör 3. kattan beton zemine çakıldı. Asansörde bulunanlar hemen ambulanslarla çevre hastanelerine kaldırıldı.
 
Konu ile ilgili telefonla ulaştığımız Saffet Ulusoy şunları söyledi: "Asansör düştü. Benim bacaklarım kırıldı. Ameliyat oldum. Babam da pek önemli bir şey yok."

HALUK ULUSOY'U ÖLÜMDEN OĞLU KURTARDI
 
Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) özel ulaştığı bilgilere göre, asansör yere çakılmak üzereyken Saffet Ulusoy birdenbire babası Haluk Ulusoy'u kucağına alarak muhtemel bir yaralanmadan kurtarırken kendi canını tehlikeye attı ve ayak parmaklarının kırılmasına neden oldu.
 
İki bacağında kırık bulunan Saffet Ulusoy'un ameliyatı başarılı geçerken, haberi alan birçok spor adamı hastaneyi ziyarete geldi.
 
Çok sayıda iş adamı, gazeteci ve yakınlarının yanı sıra Trabzonspor yöneticileri ve TFF eski başkan vekili Affan Keçeci de hastaneye geldi. Başta Arda Turan olmak üzere birçok ünlü futbolcu da telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.