Hamas'tan Filistin hükümetine tam yetki!

Hamas'ın, İsrail devleti ile müzakere konusunda Filistin hükümetine tam yetki vermesi, İsrail'in, Mısır arabulucuğunda ateşkes müzakerelerine sıcak baktığını doğrular nitelikte kayda geçti.

Hamastan Filistin hükümetine tam yetki!
31 Temmuz 2014 Perşembe 15:24 tarihinde eklendi, 1.098 kez okundu.
Gazze'de gerilim tırmanıyor
İzzeddin Kassam Tugayları'nın, İsrail'in kuzeydoğusunda yer alan Nahel Oz üssüne saldırdığı ve saldırıda en az 10 İsrail askerinin öldüğü video'nun yayınlanması gerilimi tırmandırırken Tugay komutanı Muhammed Dayf "İsrail askerlerinin korkarak kaçtığını ve İsrail-Filistin arasındaki çatışmalarda dengelerin değişerek Filistin'in daha güçlü bir duruma geldiğini ifade etmesi yanı sıra, zaferden emin olduklarını, İsrail'in Gazze'de başarısız olduğunu kendilerininde kabul ettiğini ve böyle bir sonuç beklemediklerini ifade etti.

Hamas'tan tam yetki
Öte yandan Hamas'ın, İsrail devleti ile müzakere konusunda Filistin hükümetine tam yetki vermesi, İsrail'in, Mısır arabulucuğunda ateşkes müzakerelerine sıcak baktığını doğrular nitelikte kayda geçti.

Köroğlu bölgede
Türkiye'de adı bir çok davada geçen Gökhan Köroğlu'nun Gazze meydanında yaptığı konuşmayla İsrail'in tepkisini çekmesi dikkat çekerken Hamas'ı yönlendirerek gerilimi tırmandırdığı söylentileri yayılıyor.
 
AL AQSA