Hamile kadına apartmanda saldırı

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, 5 aylık hamile Özlem Yıldız, alışveriş yaptıktan sonra evine gitmek üzere girdiği apartmanın girişinde kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı.

Hamile kadına apartmanda saldırı
12 Ağustos 2013 Pazartesi 21:04 tarihinde eklendi.
Yıldız'ı yere yatırıp kolundaki bilezikleri zorla almak istediği Yıldız'ın bağırması üzerine amacına ulaşamayan gaspçı, kaçarak izini kaybettirdi.
 
Olay, geçen çarşamba günü, Yeşilyurt Semti 9135/4 Sokak 32 numarada meydana geldi. Beş aylık hamile 30 yaşındaki Özlem Yıldız, iftar için bir şarküteriden alışveriş yaptıktan sonra evine dönerken apartman girişinde kimliği belirsiz 30-35 yaşlarındaki biriyle karşılaştı.

Apartmanda oturan bir kişiyi görmek istediğini söyleyen saldırgan, binada o isimde birinin oturmadığını söyleyen kadına bir anda saldırdı. Zorla kolundaki bilezikleri almak isteyen ancak kadının bağırması üzerine paniğe kapılan saldırgan, kaçarak izini kaybettirdi.

Bağrışlar üzerine komşuları tarafından baygın bulunan Yıldız, hemen Tepecik Ege Doğum Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Genç kadının durumunun iyi olduğu, polisin kaçan saldırganın kimliğini belirleyip yakalanması için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

DHA