Hamilelikten nefret ediyor

Katıldığı özel bir röportajda hamileliği hakkında konuşan reality şov yıldızı, çok zor günler geçirdiğini söyleyerek içini döktü

Hamilelikten nefret ediyor
26 Nisan 2013 Cuma 09:16 tarihinde eklendi, 2.128 kez okundu.

Geçtiğimiz günlerde yapımcı Ryan Seacrest’in özel bir röportaj yaptığı realite şov yıldızı Kim Kardashian, hamilelikten yakındı.

 
ABD basınından Huffington Post sitesinde yer alan habere göre, Ünlü yıldızın kardeşi Khloe Kardashian, Kim’in hamile olmaktan nefret ettiğini, hamileliğinin çok zor geçtiğini ve sürekli şikayet ettiğini söyledi.
 
Ünlü şarkıcı Kanye West’ten bebek bekleyen realite 32 yaşındaki Kim Kardashian vücudunun her yerinin acı içinde olduğunu belirtirken, Khloe, Kim’in sürekli ağladığını kaydetti.
 
Khloe Kardashian’ın, hamile kardeşinin hiçbir şeyin değişmeyeceğini düşündüğünü belirtmesi üzerine Ryan Seacrest, Kim’e bunun doğru olup olmadığını sorduğunda ise ünlü yıldızın yanıtı “Her şeyin değişeceğini yeni anlamaya başlıyorum” oldu.
 
Kardashian ayrıca, giderek paranoyaklaştığını ve internette sürekli hamilelik ile ilgili araştırma yaptığını da itiraf etti.
 
Daha önce kardeşi Kourtney’i evlilik dışında çocuk yaptığı için eleştiren Kim Kardashian bunun ikiyüzlüce olduğunu kabul etti ve eski kocası ile boşanması sonuçlanır sonuçlanmaz sevgilisi ve çocuğunun babası Kanye West ile evlenmeyi planladığını da ekledi.