Hamit Altıntop unutuldu!

G.Saray’da 12 Şubat'ta kupadaki Antalya maçında oynayan Hamit Altıntop, bir daha kadroya alınmamasının şokunu yaşıyor

Hamit Altıntop unutuldu!
06 Mart 2014 Perşembe 10:59 tarihinde eklendi.
G.Saray’ın geçtiğimiz sezon başında Real Madrid’den transfer ederek renklerine bağladığı Hamit Altıntop, bu sezonun ilk yarısındaki Bursaspor deplasmanından sonra bel fıtığı teşhisi ile operasyon geçirmiş, yaklaşık 170 gün boyunca forma giyememişti. Üç hafta önce Antalyaspor ile oynanan kupa maçıyla resmen sahalara geri dönen Hamit’in sevinci adeta kursağında kaldı.
 
Antalya maçının ardından yavaş yavaş oynatılmayı ve tekrar form tutmayı bekleyen yıldız oyuncu, Mancini’nin kendisini bir daha kadroya almaması üzerine büyük bir şok yaşadı. Tüm planlarını ve çalışmalarını İstanbul’da oynanan ilk Chelsea maçında forma giyebilmek üzerine yapan Hamit, bırakın o maçı, Rize maçının 18 kişilik kadrosunda dahi yer bulamadı.
 
Maç eksiğini kapatmak için alınan özel izinle A2 takımıyla maçlara çıkan Hamit, gol atmasına ve başarılı performanslar sergilemesine rağmen hocasının gözüne bir türlü giremedi. Milli oyuncunun yeniden form tutmasına karşın, Mancini’nin kendisini as kadroda düşünmemesine bir hayli üzüldüğü bildirildi.