Hande Yener Bodrum'u coşturdu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, pop müziğin güçlü sesi Hande Yener, Dj Volga Tamöz ile sahne aldı. Sahneye güneş gözlükleriyle çıkan Yener, şarkılarını hayranlarıyla söyledi.

Hande Yener Bodrumu coşturdu
03 Eylül 2013 Salı 11:57 tarihinde eklendi, 1.647 kez okundu.
Hande Yener, Gümbet Barlar Sokağı'ndaki Club Pasha'da Dj Volga Tamöz ile sahneye çıktı. Konserine "Bodrum" adlı şarkı ile başlayan Yener'e sahne performansında iki dansçı eşlik etti. Turuncu elbisesi ve güneş gözlüyle sahneye çıkan Yener, performansıyla göz doldurdu. Saat 02.00'de sahne almasının nedeni hayranlarına açıklamak isteyen Yener, "Bana 'Neden bu saatte çıkıyorsun' diye soruyorlar, ben saat 24.00'ten beri hazırım ve bekliyorum. Uykum gelecekti, sizin enerjinizi hissediyorum. Hep birlikte güzel bir gece geçirelim" dedi.
 
Gözlüklerini çıkartan Yener, "Bana Anlat" ve yeni single albümünde yer alan "Ya Ya Ya" şarkısı ile konserine devam etti. Hayranları da Yener'in fotoğrafını çekmek ve şarkılarından kayıt almak isterken ilginç görüntüler oluşturdu. Yaklaşık bin kişinin izlediği konserde Yener, iki saat sahnede kaldı, dansçıları ile birlikte sevenlerini coşturdu.

DHA