Hande yürek hoplattı

Uşak'ta 'Kurtuluş Haftası' etkinlikleri kapsamında sahne alan Türk Pop Müziği'nin sevilen seslerinden Hande Yener, verdiği iç çamaşırı frikiğiyle yürekleri hoplattı.

Hande yürek hoplattı
29 Ağustos 2013 Perşembe 09:43 tarihinde eklendi, 3.170 kez okundu.
Uşak'ın 1 Eylül düşman işgalinden kurtuluşunun 91'nci Yıldönümü kapsamında Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen ve 5 gün sürecek olan 'Kurtuluş Haftası Etkinlikleri', pop müziği sanatçısı Hande Yener konseri ile başladı.

Atapark'ta belediye tarafından yaptırılan yeni meydanın açılışı ile başlayan ve Hande Yener konseri ile devam eden etkinliğe Bağımsız Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, belediye başkan yardımcıları ve binlerce vatandaş katıldı. Etkinlikte vatandaşlara belediye tarafından 5 bin Türk Bayrağı dağıtıldı. Başkan Erdoğan, "Kurtuluş Savaşı'ndan sonra kurtuluş etkinliklerinin belki sembolik anlamı kaldı. Artık dünyada savaşın ve kavganın olmadığı, insanların barış ve sevgi içinde ürettiği kardeşliğin ve sevginin en üst seviyeye çıktığı bir yaşsam alanını dilemek hepimizin temennisidir. Gerek ülkemizde ve gerekse dünyada süren savaş ve kavgaların sona ermesi barış ve huzurun bütün ülkemizde tesis edilmesini temenni ediyoruz" dedi. 
 
SAHNE PERFORMANSI NEFES KESTİ 
 
Atapark'ta sahne performansıyla binlerce Uşaklının beğenisini toplayan Hande Yener, verdiği iç çamaşırı frikiğiyle de hayranlarının nefeslerini kesti. İlk şarkısının ardından hayranlarına seslenen Yener, "Yılın en sıcak günü. Niye öyle oldu. Sizin sıcaklığınızdan oldu bence. Bizim sıcaklığımızdan oldu. O yüzden çok sıcakta hareketlerimiz ağırlaşıyor olabilir. Unutuyoruz ve Bodrum'a gidelim mi biraz. Serinleyelim, tempo istiyorum" dedi. Ünlü sanatçı, 'Hande'ye neler oluyor?' adlı albümünde yer alan 'Bodrum' isimli şarkısıyla konserine devam etti.

DHA