Hande'yle 20 yıl sonra yeniden

Türk pop müziği sanatçısı Hande Yener, önceki gece Antalya'da, 20 yıl önce aşk yaşadığı işadamı Serkan Eltut ile bir barda eğlenirken görüntülendi. Bardan birlikte ayrılan ikiliyi görenler, "Aşk yeniden mi alevlendi?" yorumunu yaptı.

Handeyle 20 yıl sonra yeniden
29 Nisan 2014 Salı 10:22 tarihinde eklendi, 1.975 kez okundu.
Şöhret olmadan önce 1994 yılında Antalya'daki barlarda solist olarak sahneye çıkan Hande Yener ile Antalya'nın tanınmış simalarından işadamı Serkan Eltut, o dönem bir süre aşk yaşadı.

Hande Yener İstanbul sahnelerine transfer olunca, işadamı Eltut ile olan ilişkisi de bitti. Eltut, 2000 yılında evlendiği hostes eşi 28 yaşındaki Derya Eltut'u trafik kazasında kaybettikten sonra 22 Haziran 2007'de eski Yargıtay Başsavcısı Vural Savaş'ın kızı Alev Savaş ile gizlice evlendi. Vural Savaş'ın karşı çıktığı evlilik fazla sürmedi ve çift bir süre sonra boşandı.
 
Pop müzik şarkıcısı Hande Yener ile eski sevgilisi Serkan Eltut, Antalya'da önceki gece Lara semtindeki gece kulübü Blackk'te birlikte görüntülendi. Mekana Eltut ile birlikte gelen Yener, Erkan Güleryüz'ün şarkılarına eşlik etti. Gece geç saatlere kadar eğlenen ikili, daha sonra mekandan yine birlikte ayrıldı. Eltut ve Yener'i görenler, "Aşk yeniden mi alevlendi?" yorumunu yaptı.