Hangi Nevresimi Hangi Siteden Almalı

Şık, ferah bir eve sahip olmak hepimizin hayali. Kendimize ait olan bir yaşama alanının içimizi aydınlatması, ruhumuzu dinlendirmesi için zevkimize hitap eden ürünlerle donatıyoruz.

Hangi Nevresimi Hangi Siteden Almalı
22 Mayıs 2017 Pazartesi 20:35 tarihinde eklendi.

Şık, ferah bir eve sahip olmak hepimizin hayali. Kendimize ait olan bir yaşama alanının içimizi aydınlatması, ruhumuzu dinlendirmesi için zevkimize hitap eden ürünlerle donatıyoruz. Bizim için en uygun ürünleri  bulmak için yoğun bir araştırma sürecini yaşayabiliyoruz. İnternet hayatımıza girdi, böylelikle birçok alternatifi sıcacık evimizden çıkmadan görebiliyor, farklı alternatifleri birbiriyle karşılaştırabiliyoruz.
 

Ev tekstili ürünleri seçerken, kumaşın dokuması çok önemli. Bu kriter internet alışverişlerinde bizim için önemli bir problem. Çünkü ürüne dokunamadığımız için alacağımız ürün beklentilerimizden çok farklı çıkabiliyor. Fakat, önceden aynı tarz ürünleri kullandıysak, güvendiğimiz internet mağazalarından gönül rahatlığıyla alışveriş yapabiliriz.
 

Özellikle nevresim takımları, birçok farklı ürün grubunda karşımıza çıkıyor.  Bu yüzden dokumaları hakkında biraz bilgimiz olması, internet alışverişlerimizde bize yardımcı olacaktır. Bridebingo, Arzumdekor gibi ev tekstili satışı yapan siteler blog yazılarında ev tekstili konularında tüketicilere bilgilerini aktarmaya çalışıyorlar.
 

Öncelikle bu ürünler dediğimiz gibi dokuma türlerine ve iplik çeşitlerine göre çeşitleniyor.  Polyester, pamuk, bambu, tencel gibi farklı iplikler kullanılarak üretilen ürünlerin kullanımı farkedebiliyor.
 

Piyasada fiyatı çok ucuz nevresim takımları modelleri ile karşılaştığımızda, ürün polyester içeriyor mu diye kontrol etmemizde fayda var. Çünkü polyester suni bir malzeme olduğu için su emme kabiliyeti yoktur. Bu nedenle geceleri terimizi tenimizde daha fazla hissetmek durumunda kalırız. Genellikle rahatsız bir uyku deneyimi yaşatır.
 

Pamuk nevresimler ise en çok üretilen ürün gruplarıdır. Creton, ranforce, percale, saten gibi farklı çeşitleri bulunan bu ürünler geniş bir fiyat aralığında satışa sunulmaktadır. Creton en seyrek ve diğerlerine göre daha ucuzdur. Pamuk nevresimlerin başlangıç sınıfı diyebiliriz. Ranforce adı altında satılan ürünler en çok talep edilen ürünlerdir. Desen seçeneği en geniş olan bu grup günlük kullanım için ideal olarak görülmektedir. Percale ve pamuk saten nevresim takımları çeşitleriise hem sık hem daha ince ipliklerden dokunmaktadırlar. Böylece daha yumuşaktırlar. Baskıları creton ve ranforce nevresim takımları ile karşılaştırıldığında daha net ve daha canlıdır. Ayrıca bambu-pamuk ve tencel kumaş* seçenekleri de yeni koleksiyonlarda yavaş yavaş yer almaya başladı. Bu tür ürünler bambu ve tencel ipliklerin yumuşaklığı ile daha konforlu bir kullanım imkanı doğuruyor.
 

Aradığınız nevresimi internetten almak isterseniz ürünlerin garantili satışı yapılan siteleri tercih etmenizi öneririz. Yukarıda bahsettiğimiz özellikleri de ürün açıklamalarında inceleyerek, dilediğiniz ürünü evinize teslim edilmek üzere sipariş edebilirsiniz.

 

* Taç Inova Tencel nevresim takımları ve havlu takımlarıBridebingo ev tekstili internet satış sitesinden ver tacinova.com.tr adresinde