Hani kehanetti ?

Aylar önce "Acun Ilıcalı kanal sahibi olur" diyen Ali Eyüboğlu haklı çıktı

Hani kehanetti ?
03 Ocak 2011 Pazartesi 15:45 tarihinde eklendi, 1.172 kez okundu.

 

2010 yılının Eylül ayında Bloomberg HT'de Gülin Yıldırımkaya'ya konuk olan Ali Eyüboğlu'nun söylediklerinin doğru olduğu anlaşıldı. Eyüboğlu, bu konuyu Milliyet Cadde'deki köşesine taşıdı.
 
İşte o yazı:
 
“Acun bu gidişle iki sene sonra Show TV’nin sahibi olabilir” açıklamam internet sitelerinde “Ali Eyüboğlu’nun şaşırtan kehaneti” başlığıyla verildi. Söylediklerim kehanet değil, bir olayın iyi analiz edilmesiydi.
 
Bloomberg HT’de Gülin Yıldırımkaya’nın programına konuk olduğumda, ne Acun Ilıcalı’nın serveti gündemdeydi, ne de Çukurova Grubu’ndan alacaklarına karşılık Show Plus kanalının önerilmesi.
 
Eylül 2010’da Gülin Yıldırımkaya’nın Acun Ilıcalı Show TV ilişkisine dair yönelttiği bir soruya verdiğim yanıt şuydu:
 
“Acun bu gidişle 1-2 sene sonra Show TV’nin sahibi olabilir. Şaka yapmıyorum çok ciddiyim. Alacakları o kadar çok birikti ki!”
 
O günlerde bu açıklamamı bazı internet siteleri “Ali Eyüboğlu’nun şaşırtan kehaneti” başlığıyla vermişti. O canlı yayının üzerinden aylar geçtikten sonra gelinen noktayı özetleyeyim.
 
Eşi boşanma davası açınca Acun Ilıcalı’nın dudak uçuklatan serveti ve Show TV’den alacağı da ortaya çıktı.
 
2010’un son günlerinde ise Çukurova Grubu’nun Acun Ilıcalı’ya 25 milyon doları bulan alacağına karşılık Digitürk’ten yayın yapan tematik kanallarından Show Plus’ı önerdiği.
 
O canlı yayında söylediklerim, kehanet değil, bir olayın iyi analiz edilmesi yani öngörüydü.