Harç karma makinesi yüzünden öldürüldü

KONYA'da 28 yaşındaki Yasin Kahraman, ödünç verdiği harç karma makinesini geri aldığı gerekçesiyle 27 yaşındaki Erkan G. tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Harç karma makinesi yüzünden öldürüldü
29 Ağustos 2015 Cumartesi 12:10 tarihinde eklendi.
Şüpheli Erkan G.'nin ağabeyi Gökhan G.'nin de kardeşinin hedefi şaşırmaması için namlunun ucunu tutarak tüfeği sabit tutmaya çalıştığı öne sürüldü.
 
Olay, dün saat 08.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Kılıçarslan Mahallesi Adakale Caddesi'nde bulunan bir inşaatın önünde meydana geldi. İnşaatlarda sıvacı, 2 çocuk babası Yasin Kahraman, yaklaşık 1 yıl önce kendisine ait olan harç karma makinesini, meslektaşı Erkan G.'ye verdi. Erkan G.'nin makineyi uzun süre iade etmemesi üzerine Kahraman, makineye ihtiyacı olduğunu söyleyip geri istedi. İddiaya göre, Erkan G. makineyi veremeyeceğini gerekirse parasını ödeyeceğini belirtti. Yasin Kahraman bu teklifi kabul etti, ancak Erkan G. yaptığı bu tekliftende vazgeçti.
 
1 GÜN ÖNCE ARAYIP TEHDİT ETTİKLERİ İDDİASI 
 
Erkan G.'nin çalıştığı inşaatı tespit eden Yasin Kahraman, 3 gün önce o inşaata giderek kendisine ait olan harç karma makinesini alarak kendi çalıştığı inşaata getirdi. Bunun üzerine Erkan G.'nin babası, 50 yaşındaki Mehmet G., iddiaya göre olaydan bir gün önce Yasin Kahraman'ı arayarak 'sizin ifadenezini alacağız, sizinle görüşeceğiz' diyerek tehdit etti.
 
ÇALIŞTIKLARI İNŞAATI BASTILAR
 
Erkan G., dün ağabeyi 28 yaşındaki Gökhan G., iddiaya göre, kardeşi 21 yaşındaki Serkan G. ve babası Mehmet G. ile birlikte Yasin Kahraman'ın çalıştığı inşaatı bastı. İki grup arasında harç karma makinesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma esnasında Serkan G., Yasin Kahraman'a yumruk atması sonucu kavga çıktı. Bu sırada Erkan G. geldikleri araçtan pompalı tüfeği alarak ateş etti.
 
AĞABEYİ NAMLUYU TUTARAK SABİTLEMİŞ
 
Erkan G.'nin tetiğe basmasına rağmen tüfek ateş almadı. Bu sırada kardeşine 'bir daha ateş et' diye bağıran Gökhan G.'nin kardeşinin hedefi şaşırmaması için namlunun ucunu tutarak tüfeği sabitlediği ileri sürüldü. Erkan G., Yasin Kahraman'ı sırtından vurarak yaraladı. İş arkadaşları tarafından Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi'ne kaldırılan Kahraman, yapılan tüm madahalelere rağmen kurtarılamadı. Kavga sırasında Yasin Kahraman'ın ağabeyi Ömer Kahraman da dövülerek yaralandı. Olay sonrası kaçan şüpheliler kısa süre sonra Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından suç aleti tüfekle yakalanarak gözaltına alındı.