Hasan Kabze'den jeneriklik gol

Galatasaray'ın formasını da bir dönem giyen Hasan Kabze dün attığı röveşata golüyle, şu ana kadar sezonun en estetik vuruşuna imza attı

Hasan Kabzeden jeneriklik gol
29 Eylül 2012 Cumartesi 11:39 tarihinde eklendi, 1.915 kez okundu.

Muslera köşeye giden topa uçmasına rağmen müdahale edemedi. Galibiyete güzel oyunuyla damgasını vuran Hasan Kabze,ikinci golde de Stancu'ya harika bir asist yaptı. Rumen oyuncu da bu güzel pasın hakkını verdi.

 
Çatlak parmakla röveşata golü
 
Orduspor’un tecrübeli forveti Hasan Kabze, attığı nefis röveşata golü ve ikinci yarıda Bogdan Stancu’ya yaptığı asistle eski takımı Galatasaray’ı yıkan isim oldu, maça damgasını vurdu.
 
Kayserispor maçında sağ ayak başparmağı çatlayan Hasan, Galatasaray’a karşı iğne vurularak sahaya çıkarken, performansıyla büyük alkış topladı. Hasan maçtan sonra, “Galatasaray’ı ezberleyerek sahaya çıktık. Maçta da çok çalıştık. Ayağımdaki çatlağa rağmen oynadım. Stancu ile birlikte eski takımımıza gol atmamız tamamen tesadüf” dedi.
 
Bu arada Galatasaray’ın ligde yediği son 4 golü sarı-kırmızılı takımın eski oyuncuları attı. Cim-Bom’un İstanbul’da 3-2 kazandığı maçta Bursaspor’un gollerini de Musa Çağıran ve Ömer Erdoğan kaydetmişti.