Hasta Yatağı Kiralama

Hasta yatakları, tedavisi devam eden hastalar ya da felçli, yatalak hastalar için aldıkları tedavinin önemli bir parçası olarak kabul edilebilir.

Hasta Yatağı Kiralama
18 Ağustos 2016 Perşembe 16:07 tarihinde eklendi, 1.578 kez okundu.

Hasta yatakları, tedavisi devam eden hastalar ya da felçli, yatalak hastalar için aldıkları tedavinin önemli bir parçası olarak kabul edilebilir. Çünkü hem hastaların daha rahat ettikleri pozisyonlarda yatmalarını sağlarlar hem de uzun süreli olarak yatmak zorunda kalan hastaların sırt ya da bel bölgelerinde meydana gelebilen yatak yaralarını engelleme amacıyla kullanılırlar. Bu nedenle hem hastanelerde ve sağlık kuruluşlarında hem de sürekli hastası olan evlerde çok önem verilmesi gereken,  sürekli ihtiyaç duyulan eşyalardır.
 

Hasta yatağı kiralama konusu ise birçok hastanın ve ailenin önem vermesi ve öğrenmesi gereken bir konu olarak gösterilebilir. Özellikle 6 aydan daha kısa süreli kullanımlar söz konusu olduğunda yatakları ve karyolaları satın almak ekonomik bir çözüm olmayacaktır. Bu nedenle bazı üretici ve aracı firmalar tarafından verilen hizmetten faydalanarak söz konusu eşyaları kiralamak çok daha uygun olabilir. Linkleri takip ederek bu konuda daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
 

Söz konusu olan kiralama işlemi basit olarak şu şekilde tarif edilebilir: Telefonla bağlantı kurduğunuz firma evinize gelerek hasta karyolası ve yatağı olarak isimlendirilen eşyaların kurulumunu yapar. Bu malzemelerin kurulumu, eğitimi ve gerekli olduğunda bakımının yapılması ile ilgili masraflar ise kiralama ücretine dâhildir, ekstra bir ödeme yapmanız gerekmez. Kiralama süresi uzadıkça da fiyat üzerinde indirimler yapılmaktadır. Malzemelerle işiniz bittiğinde ise geri iade etmektesiniz. Bu yöntem karyolaları ya da yatakları satın almaktan daha uygun bir maliyet ile gerçekleştirilmektedir.