Hastane yöneticileri Dinar’da toplandı

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği'Yne bağlı ilçe devlet hastaneleri yöneticileri, Dinar ilçe protokolünün de katıldığı toplantıda bir araya geldi.

05 Mart 2013 Salı 21:13 tarihinde eklendi.

 

 
Dinar Park Ala salonunda yapılan hastane yöneticileri toplantısına Dinar Kaymakamı Avni Kula, Evciler Kaymakamı Hasan Gökpınar, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Müslüm Arslan, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Şekerci, Dinar Devlet Hastanesi Başhekimi Bayram Beder ve ilçelerden hastane yöneticileri katıldı.
 
Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, özel sektörde olduğu gibi hızlı adımlar atmak için Kamu Hastaneleri Birliği'nin kurulduğunu söyledi. Önceden bir atama yapılacağı zaman valiliğe yazı gönderildiğini ve tanıdığı olanların atamaları durdurabildiğini anlatan Erenoğlu "Şimdi ise böyle bir şey söz konusu değil, atamalar gerçekleştiriliyor ve sonrasında Valiliğe bir bilgilendirme yapılıyor.” dedi. Erenoğlu, bölgede 4 ilçenin olduğunu belirterek, tüm hastaneler için alımların toplu olarak yapıldığını ve ciddi derecede tasarruf sağladıklarını söyledi.
 
Dinar Kaymakamı Avni Kula ise hastane yöneticilerine yönelik yaptığı konuşmada, “İnsanın birinci önceliği yaşamdır, ilk önce can sağ olacak, diğer hizmetler her zaman yapılabilir. Sağlık sektöründe son yıllarda büyük gelişmeler oldu, dışarıdan sağlık turizmi bile gelişmeye başladı. Bu bağlamda ortak görevimiz vatandaşlara hizmettir.” dedi.

CİHAN