Hastanede inanılmaz olay!

Hastanede güvenlik görevlileriyle tartışırken 3'üncü kattan asansör boşluğuna düştü.

Hastanede inanılmaz olay!
11 Şubat 2014 Salı 00:05 tarihinde eklendi, 1.312 kez okundu.
Mersin'de Toros Devlet Hastanesi'nde ameliyat olan ağabeyini ziyarete gelen kardeşi Yılmaz Öcal, kendisini içeriye almak istemeyen güvenlikçilerle yaşadığı arbede sırasında, 3'ncü kattan kapısı açılan asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı.
 
Olay, merkez Akdeniz İlçesi'ndeki Toros Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. 30 yaşındaki Yılmaz Öcal, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu ameliyat olan ağabeyi Ramazan Öcal'ı ziyaret etmek için hastaneye geldi. Bu sırada telefonla görüştüğü hastanedeki yakınları, gelirken kendilerine yemek getirmesini istedi.

Aldığı yemek poşetleri ile ağabeyinin yattığı 3'ncü kattaki Yoğun Bakım Ünitesi'ne çıkan Öcal, hastanenin güvenlik elemanları tarafından elindeki yemek poşetleriyle servise alınmadı. Bunun üzerine Öcal ile hastane güvenlik elamanları arasında tartışma çıktı. Arbedeye dönen tartışma sırasında Yılmaz Öcal, asansörün kapısının aniden açılmasıyla asansör boşluğundun yere düştü. 
 
Asansör boşluğunun zeminindeki demir rayların üzerine düşerek ağır yaralanan Öcal'ı kurtarmak için itfaiye ekiplerinden yardım istenildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, önce birinci kattaki asansörün kapısını açarak merdivenle yaralıya ulaşmaya çalıştı.

Bu sırada zemin kattaki asansörün kapısını güçlükle açan görevliler, yaralıyı bulunduğu yerden çıkardı. Sedyeye alınarak acil servise götürülen Yılmaz Öcal, daha sonra aynı hastanede ameliyata alındı. 
 
Bu arada Öcal'ın annesi ve yakınları, olaydan dolayı hastanenin güvenlik görevlilerine tepki gösterdi. Güvenlik görevlilerini suçlayan Ramazan Öcal'ın annesi Müzeyyen Öcal, "Alıp aşağı attılar, 10 kişi birden. Güvenlikçilerin hepsinden şikayetçiyim. Ağabeyi ameliyattan yeni çıkmıştı. Sadece 5 dakika içeriye girmek istedi" dedi.
 
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA