Hatice açıkladı: Kalçalarım...

Şarkıcı Hatice, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. 39 yaşındaki Hatice, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yayınladığı video hakkında konuştu.

Hatice açıkladı: Kalçalarım...
14 Kasım 2018 Çarşamba 13:38 tarihinde eklendi.
Geçtiğimiz günlerde evinde çekilen ve sosyal medya heabıdnan paylaştığı video ile olay yaratan şarkıcı Hatice, '2. Sayfa' canlı yayınında çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
"KALÇALARIM GERÇEK"
 
"Benim kalçalarım gerçek. Sosyal medyadan sürekli, 'Poponuz çok güzel, poponuzu nerede yaptırdınız?' şeklinde sorular geliyor . 'Bir yerde yaptırmadım, sporla yapılan bir şey. Gel seni de çalıştırayım' diyorum takipçilerime. Bakın bu kalça kasla yapılan bir şey, bunlar hep kas. Bir doktor getireyim kanıtlayayım isterseniz. Benim evim dört katlı. En alt katta spor yapıyordum, arkadaşım aradı ‘sana geleceğim’ dedi. İnsanlar orada kettle’a takmışlar. İnanın o videonun çekildiğinden habersizim, video çok orijinal. Herhangi bir montaj yok."
 
"BEŞ VAKİT NAMAZ KILIYORUM"
 
"İnsanlar neden hep görmediği şeylerden bahsediyor? Sosyal medyadan hep mesaj geliyor, takipçilerim hayret ediyor bana. 'Hatice Hanım siz sabahları nasıl erken kalkıyorsunuz?' şeklinde sorular geliyor.  Erken kalkıyorum çünkü beş vakit namaz kılıyorum. Evet mini giyiniyorum, ama dini buyruklarıma çok bağlı bir insanımdır. "
 
"ESKİDEN UZUN ETEK GİYERDİM"
 
"Eskiden uzun etek giyiyordum. Bir gün babam 'Kızım bir daha o eteği giymeyeceksin' dedi. O gün çok şaşırdım. 'Neden baba?' diye sorduğumda 'Her şeyin bir yeri, bir ölçüsü vardır kızım' dedi . Evimde çok farklı bir insanım. Yazın tanga da giyerim, bikini de giyerim. Geçen gün paylaştığım video çok hoşuma gitti çok estetik geldi bana, o yüzden paylaştım. Sanatçı olmasam instagram denilen camiada da olmazdım. O tangalı videonun haber olabileceğini yemin ediyorum hiç düşünmedim. Almanya’dan bir ablam gelmişti. O çekti videoyu. "
 
"BENİM SINAVIM EŞİMİN VEFATI"
 
"Herkesin hayatında kötü dönemler olmuştur. Benim sınavım eşimi kaybetmem. O benim en büyük sınavımdı. Hayatta en çok sevdiğim adam. Hayatta iki kez aşık oldum. Biri yaşarken öldü, diğeri şu an Allah katında.  Daha çok olgunlaştım. Şu an ne istediğimi biliyorum. Benim onun için yaptığım şey namazlarımda, dualarımda. "